ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ

Αφαιρούνται από το Μηχανογραφικό Δελτίο των πανελλαδικών εξετάσεων 2015 η Στρατιωτική Σχολή Ιπταμένων Ραδιοναυτίλων (ΣΙΡ) καθώς και το τμήμα Ελεγκτών Αεράμυνας της Σχολής Ικάρων.

Οδηγίες για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις.

Οι υποψήφιοι με το 5% μπορούν να ελέγξουν τα αποτελέσματα εισαγωγής σε Ανώτατες Σχολές. Η περίοδος εγγραφές ορίζεται από 22 Οκτωβρίου μέχρι και 05 Νοεμβρίου 2014

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων για τα τέκνα ελλήνων του εξωτερικού 2014. Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από 09-10-2014 μέχρι και 23-10-2014

Διευκρινήσεις και οδηγίες για τους μαθητές της Γ' τάξης των Λυκείων, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις του Ιουνίου 2015.
(Επιλογή 2ου μαθήματος γενικής παιδείας, επιλογή επιστημονικών πεδίων, εξεταζόμενα μαθήματα, συντελεστές βαρύτητας).

Προσθήκη ανακοίνωσης για εισαγωγή στις Αστυνομικές Σχολές με τις πανελλαδικές εξετάσεις 2014-2015

Οι μαθητές της τελευταίας τάξης των Γενικών Λυκείων, εξετάζονται σε πανελλαδικό επίπεδο σε ένα πλήθος μαθημάτων που κυμαίνεται από έξι (06) έως και εννέα (09) εάν συνυπολογιστούν και τα μαθήματα επιλογής. Στο κείμενο που ακολουθεί περιγράφεται το πλήθος και το είδος αυτών των μαθημάτων που εξετάζονται σε πανελλαδικό επίπεδο.

Από το Υπουργείο Παιδείας καλούνται για υποβολή μηχανογραφικού δελτίου οι υποψήφιοι που ανήκουν στην ειδική κατηγορία του 5% (σοβαρές παθήσεις).
Η υποβολή των ηλεκτρονικών μηχανογραφικών δελτίων, θα γίνει το διάστημα από Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου μέχρι και Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014.

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας οι βάσεις εισαγωγής στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τις Πανελλαδικές εξετάσεις 2014

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας οι βάσεις εισαγωγής σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τις Πανελλαδικές εξετάσεις Επαγγελματικών Λυκείων (ομάδα Α) του σχολικού έτους 2013-2014, για υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ, αλλά και αποφοίτους των ετών 2012 και 2013 σε ποσοστό 10%.

πανελλαδικες εξετασειςΑνακοινώθηκαν την Πέμπτη 28 Αυγ.2014 στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων 2014 για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα με τη χρήση του 8ψήφιου κωδικού των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Το Πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2014 για τους Έλληνες Εξωτερικού στα ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ


Valid Valid XHTML 1.0 Transitional and Valid CSS!
Όροι Χρήσης - Επικοινωνία - Sitemap