edu.klimaka.gr

28ο Σεμινάριο του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδος για Εκπαιδευτικούς 2021

28ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ 2021

Αρ.Πρωτ.130321/ΓΔ4/14-10-2021/ΥΠΑΙΘ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ, ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ
Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ
ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ
ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠ/ΣΗΣ
Πληροφορίες: Αν. Πασχαλίδου
Τηλέφωνο: 210-3443422

ΘΕΜΑ: 28ο Σεμινάριο Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδος για εκπαιδευτικούς
Σχετ.: Το Υ.Σ. 6090/Θ2/21-09-2021 της Δ/νσης Θρησκευτικής Εκπ/σης & Διαθρησκευτικών Σχέσεων του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Σας γνωστοποιούμε ότι το Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος σε συνεργασία με το Εβραϊκό Μουσείο της Γαλικίας στην Κρακοβία της Πολωνίας, το CENTROPA από το Αμβούργο στη Γερμανία, το Jugend & Kulturproject e.V (JKPeV) από τη Δρέσδη της Γερμανίας, τη ReadLab από την Αθήνα και το Terraforming από το Νόβι Σαντ της Σερβίας διοργανώνει το 28ο Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με θέμα: «Αποδομώντας τους Αντισημιτικούς Μύθους στην Ευρώπη: Οι Εβραϊκές Κοινότητες στην Ελλάδα, Γερμανία, Πολωνία, Σερβία», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2021 στο Ιωνικό Κέντρο στην Πλάκα (Λυσίου 11).

Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.

Οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων παρακαλούνται να διευκολύνουν τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, αναδιαμορφώνοντας το Ωρολόγιο Πρόγραμμα της σχολικής μονάδας, ώστε να μην παρακωλύεται η εκπαιδευτική διαδικασία.

Για περισσότερες πληροφορίες oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210-3225582, στo e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., καθώς και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.jewishmuseum.gr .

 Για δηλώσεις συμμετοχής (έως 14-10-2019) οι ενδιαφερόμενοι ακολουθούν το link: https://www.jewishmuseum.gr/28o-seminario-gia-ekpaideytikoys-apodomontas-toys-antisimitikoys-mythoys-stin-eyropi-oi-evraikes-koinotites-tis-elladas-germanias-polonias-kai-servias/

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Π/ΘΜΙΑΣ,
Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΠΤΣΗΣ

Σχετικά Άρθρα