edu.klimaka.gr

5ο Πανελλήνιο Συμπόσιο "ΚΩΦΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΟΝΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ"

5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ
ΚΩΦΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΟΝΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ 2017

5ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συμπόσιο

ΚΩΦΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΟΝΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ 

«Ο Ρόλος της Δια Βίου Μάθησης και της Διάδοσης της Νοηματικής Γλώσσας στην Ποιότητα Ζωής Κωφού και Βαρήκοου Πληθυσμού»

​Κυριακή, 1η Οκτωβρίου 2017 -09:00 -15:00

Βουλευτικόν, Ναύπλιο, Ελλάς 

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

​Πρόσκληση ΚΡΙΤΩΝ
Επιστημονικών Εργασιών

Η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) διοργανώνουν το 5ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συμπόσιο «Ο Ρόλος της Δια Βίου Μάθησης και της Διάδοσης της Νοηματικής Γλώσσας στην Ποιότητα Ζωής Κωφού και Βαρήκοου Πληθυσμού» και προσκαλούν ακαδημαϊκούς και ερευνητές να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής ως κριτές στις επιστημονικές εργασίες του συμποσίου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, αποστείλετε αίτημα στα email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. επισυνάπτοντας το βιογραφικό σας.

​Πληροφορίες: K1 6936 597 376 K2 6932 093 646| 

Το Συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2017, στο Βουλευτικόν του Δήμου Ναυπλιέων, σημείο αναφοράς για την πολιτιστική ιστορία του τόπου μας, καθώς φιλοξένησε την 1η Βουλή των Ελλήνων.

Καταληκτική Προθεσμία Υποβολής Εργασιών: Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

​Γενικά

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν εργασίες προς αξιολόγηση για προφορική ανακοίνωση, ανακοίνωση αφίσας (πόστερ), videos ή πλήρες άρθρο, ή απλά να παρακολουθήσουν τις εργασίες και να λάβουν μέρος στις συζητήσεις και τα εργαστήρια. Επίσης είναι δυνατόν να κατατεθούν προτάσεις για την πραγματοποίηση εργαστηρίων στο πλαίσιο του συμποσίου.
Δημοσίευση Εργασιών

Οι εργασίες, που πρέπει να υποβληθούν εξ αρχής στην πλήρη τους μορφή (άρθρο, ανακοίνωση, πόστερ, βίντεο), θα κριθούν από τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής, προκειμένου να παρουσιαστούν στο Συμπόσιο και να συμπεριληφθούν, στα ηλεκτρονικά πρακτικά, στην ιστοσελίδα του συνεδρίου και σε βιβλίο εφόσον αυτό καταστεί δυνατό. Η μορφή του κειμένου των εργασιών παρακαλούμε να είναι αυτή που περιγράφουν οι επισυναπτόμενες οδηγίες. Παρακαλούνται όσοι και όσες στείλουν εργασίες να μην υποβάλουν περισσότερες από μία εργασίες με πρώτο το όνομά τους και παραπάνω από δύο συνολικά.

ΟΔΗΓΙΕΣ: https://drive.google.com/open?id=0B0mjBuQTjqAtQ1RvQksycnZIcFU

Διαδικασία Υποβολής Εργασιών

Η διαδικασία υποβολής περιλήψεων ή πλήρων άρθρων θα γίνεται αποκλειστικά μέσω internet, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα υποβολής που θα βρείτε στο site της Γραμματείας του Συνεδρίου: www.eepek.gr/dhiafest2017.html και στην κεντρική ιστοσελίδα του Συμποσίου  http://www.esai.gr/DHIAproceedings.html

Καταληκτική Προθεσμία Υποβολής Εργασιών: Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

 

Σχετικά Άρθρα