Περιεχόμενα της Εκπαιδευτικής Κλίμακας

Περιεχόμενα της Εκπαιδευτικής Κλίμακας

Το τελευταίο διάστημα γίναμε αποδέκτες αρκετών αιτημάτων, ώστε να παρέχουμε ένα είδος ευρετηρίου για το περιεχόμενο που δημοσιεύεται στις σελίδες της Εκπαιδευτικής Κλίμακας.
Στη συνεχή μας προσπάθεια να προσφέρουμε χρήσιμο και εύκολα προσπελάσιμο υλικό, δημιουργήσαμε το παρακάτω ευρετήριο, όπου όμως παραθέτουμε μόνο τις σελίδες με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Όπως καταλαβαίνετε και εσείς η παράθεση όλου του υλικού που είναι δημοσιευμένο είναι πρακτικά αδύνατο, καθώς κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε ένα μεγάλο και δύσχρηστο κείμενο.
Στην περίπτωση που δεν εξυπηρετηθήτε από τις παρακάτω κατηγοριοποιήσεις, μπορείτε πάντα να επισκεφθείτε το ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ της Κλίμακας, ώστε να προχωρήσετε σε ενδελεχή αναζήτηση στο περιεχόμενο των σελίδες μας.

Επιλέξτε κατηγορία από τους παρακάτω τίτλους:

{tab=ΑΣΕΠ}

Περιεχόμενα για το Διαγωνισμό των Εκπαιδευτικών μέσω ΑΣΕΠ.


Κεντρική Σελίδα

{tab=Πανελλήνιες}

Περιεχόμενα για τις πανελλήνιες εξετάσεις.
Ανακοινώσεις από το Υπουργείο Παιδείας και άλλους επίσημους φορείς.
Επεξηγήσεις για το μηχανογραφικό, τα επιστημονικά πεδία, τον υπολογισμό των Μορίων εισαγωγής, αλλά και συμβουλές για πιο αποτελεσματική προετοιμασία των μαθητών.
Η εξεταστέα ύλη των πανελλαδικών για την τρέχουσα χρονιά και για όλους τους τύπους των σχολείων
Οι βάσεις εισαγωγής στις σχολές όπως διαμορφώθηκαν στις τελευταίες τάξεις, για όλους τους τύπους των σχολείων
Περιγραφή των Σχολών/Τμημάτων που βρίσκονται στο Μηχανογραφικό Δελτίο με λεπτομέρειες για τη φοίτηση και τα επαγγελματικά δικαιώματα (υπό διαμόρφωση)

{tab=Σχολεία}

Περιγραφή της Λειτουργίας και των ιδιαιτεροτήτων των σχολείων.

{/tabs}