Αποτελέσματα Εξετάσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτών Ενηλίκων ΕΟΠΠΕΠ

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Pin It

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΟΠΠΕΠ

Νέα Ιωνία, 03-08-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αποτελέσματα Εξετάσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής ΕπάρκειαςΕκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης, 1ης Περιόδου 2017

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ανακοινώνει τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης, 1ης περιόδου 2017.

Κατά την 1η περίοδο 2017 προσήλθαν στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης 2.723 υποψήφιοι, σε 12 Εξεταστικά Κέντρα σε όλη την επικράτεια και κατέστησαν δικαιούχοι Βεβαίωσης Εκπαιδευτικής Επάρκειας 2.381 υποψήφιοι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται, μέσω της εφαρμογής http://trainersexams.eoppep.gr, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς με τους οποίους είχαν κάνει είσοδο για την υποβολή αίτησης συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης.

Σημειώνουμε ότι οι επιτυχόντες εντάσσονται στο Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων με Πιστοποιημένη Εκπαιδευτική Επάρκεια. Ειδικότερα στη διαδρομή http://www.eoppep.gr/index.php/el/search-for/adulteducators, μπορείτε να εισάγετε το επώνυμό σας και μόλις εμφανιστεί η καρτέλα σας πατάτε τον κέρσορα στο ονοματεπώνυμό σας και ανοίγουν τα «Αναλυτικά Στοιχεία Εκπαιδευτή» συμπεριλαμβανομένου και του Κωδικού Πιστοποίησης που σας έχει αποδοθεί.

Για την Απόφαση της υπ. αρ. 275/27.07.2017 Συνεδρίασης του Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. με θέμα: «Έγκριση αποτελεσμάτων Εξετάσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης, 1ης περιόδου 2017» (ΑΔΑ: 6Κ8ΜΟΡΗΛ-ΘΘΘ) πατήστε εδώ.

Στους επιτυχόντες χορηγείται «Βεβαίωση Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτή Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης».

Για τη χορήγηση της Βεβαίωσης, οι επιτυχόντες παρακαλούνται να συμπληρώσουν το υπόδειγμα της σχετικής Αίτησης (πατήστε εδώ) και να το αποστείλουν στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), με τους εξής τρόπους:

  • μέσω ταχυδρομείου στην ταχυδρομική διεύθυνση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.: Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως41, Τ.Κ.: 142 34 Νέα Ιωνία, ή
  • μέσω FAX στο 210 2709142, ή
  • μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 20η Aυγούστου 2017.

ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Εκτύπωση