25ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού 2017 (Κομοτηνή)

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

25ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2017 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Αρ.Πρωτ.35850/Δ2/03-03-2017/ΥΠΠΕΘ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ
Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΤΜΗΜΑΤΑ Α΄
Πληροφορίες: Αν. Πασχαλίδου
Τηλέφωνο: 210-3443422

ΘΕΜΑ: 25ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Σας γνωστοποιούμε ότι το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης διοργανώνει το 25ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Μαΐου 2017 στην Κομοτηνή και μπορούν να το παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ11 Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης, χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.

Οι Διευθυντές Διευθύνσεων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων παρακαλούνται να διευκολύνουν τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο συνέδριο, εφόσον δεν παρακωλύεται η ομαλή λειτουργία των σχολείων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα https://www.icpes.gr .
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΠΑΝΤΗΣ


25o Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού

κ μέρους της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης είναι μεγάλη μου χαρά να σας καλέσω να συμμετάσχετε στο 25ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (Δ.Σ.Φ.Α.Α.) στην Κομοτηνή στη Θράκη. Το Δ.Σ.Φ.Α.Α. θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 21 Μαΐου 2017 στις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Φ.Α.Α. εντός της Πανεπιστημιούπολης του Δ.Π.Θ. στην πρωτεύουσά της Θράκης των πολιτισμών, την Κομοτηνή.

Το ΔΣΦΑΑ γιορτάζει 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας και φιλοξενεί δυο ακόμα διεθνείς διοργανώσεις: το 1ο Διεθνές Συμπόσιο: «Λειτουργική διαχείριση τραυματισμένων ασκούμενων & αθλητών» και την 1ο Διεθνή συνάντηση: «Αθλητισμός & Αναπηρία». Κεντρικός ομιλητής του Συνεδρίου θα είναι ο Καθηγητής Nicholas Stergiou από το University Drive South Omaha, USA, Founding Chair, Distinguished Community Research Chair in Biomechanics, Director, Biomechanics Research Building.

Στόχοι του συνεδρίου, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η προβολή των σχετικών με τον αθλητισμό ερευνητικών δραστηριοτήτων, η παρουσίαση των νέων επιστημονικών επιτευγμάτων στο χώρο της επιστήμης του αθλητισμού, η δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών αλληλεπίδρασης, συζήτησης και κοινωνικοποίησης των συνέδρων ίδιων ή διαφορετικών θεματικών ενοτήτων, η διάδοση επιστημονικών μεθόδων και τεχνογνωσίας σχετικής με την αγορά εργασίας, η δημοσιοποίηση νέων ερευνητικών αποτελεσμάτων μέσω των εκδόσεων του Συνεδρίου.

Καθώς το 2017 το Δ.Σ.Φ.Α.Α. κλείνει 25 χρόνια συνεχούς επιτυχημένης παρουσίας σας καλεί να το γιορτάσετε μαζί με όλους τους συντελεστές αυτού του εγχειρήματος από το 1993 έως σήμερα.

Ασφαλώς, όταν επισκέπτεστε ένα συνέδριο δεν το κάνετε μόνο για να συναντήσετε άλλους επιστήμονες ή να ακούσετε μια ενδιαφέρουσα ομιλία, αλλά και για να γνωρίσετε την πόλη και τους ανθρώπους της. Η Κομοτηνή, η πόλη των θρύλων, της πολυπολιτισμικότητας, της ιστορικής συνεύρεσης πολιτισμών, θρησκειών και ανθρώπων, σαγηνεύει κάθε επισκέπτη. Μια λέξη είναι ικανή να περιγράψει την πόλη: ποικιλομορφία, στο τοπίο, στον πολιτισμό, στο περιβάλλον και στις γεύσεις. Θα χαρούμε πολύ να σας υποδεχτούμε στην Πανεπιστημιούπολη της Κομοτηνής στις 19 Μαΐου 2017 και να σας ξεναγήσουμε στο μαγικό σταυροδρόμι συνύπαρξης του παρελθόντος με το παρόν.

Αντώνης Καμπάς

Πρόεδρος της Ο.Ε. του Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Σημαντικές Ημερομηνίες

  • Έναρξη κατάθεσης περιλήψεων εργασιών & στρογγυλών τραπεζών και εγγραφή - 01/12/2016
  • Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης περιλήψεων - 05/03/2017
  • Ειδοποίηση αποδοχής εργασιών - 15/03/2017
  • Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης στρογγυλών τραπεζών 31/03/2017
  • Λήξη προεγγραφών (χαμηλότερο κόστος) - 31/03/2017
  • Λήξη εγγραφών για συγγραφείς εργασιών - 30/04/2017

Επικοινωνία

Γραμματεία Συνεδρίου

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Πανεπιστημιούπολη, 69100 Κομοτηνή

Τηλέφωνο/Fax: 25310 39651

Ώρες λειτουργίας Γραμματείας: Δευτέρα - Παρασκευή, 10:00-14:00

Γραφείο Διεθνούς Συνεδρίου, Πτέρυγα Γραφείων, 2ος όροφος Β-3-11, ΤΕΦΑΑ, Δ.Π.Θ., Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google+

Twitter

Προτεινόμενα

© 2007-2017 Klimaka.gr. All Rights Reserved.