edu.klimaka.gr

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία

2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (ΔΕΠΠΣ) 2018

Αρ.Πρωτ.63377/Δ6/23-04-2018/ΥΠΠΕΘ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ
& ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
Πληροφορίες: Α. Χατζηευστρατίου
Τηλέφωνα : 210 3443141
Email: depps(ΣΤΟ)minedu.gov.gr

Θέμα: «Διαβίβαση εγγράφου»

Σας διαβιβάζουμε προς ενημέρωσή σας, το με αρ. πρωτ. 909/20-4-2018 έγγραφο της Διοικούσας Επιτροπής Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ) σχετικό με την προκήρυξη του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Διοικούσας Επιτροπής Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων, σε συνεργασία με το Ι.Ε.Π και το Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

 


Αρ.Πρωτ.909/ΔΕΠΠΣ/20-04-2018

ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Η Διοικούσα Επιτροπή Πρότυπων & Πειραματικών Σχολείων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και το Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου προκηρύσσει το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις (2 – 3 Νοεμβρίου 2018)

Τίτλος του Συνεδρίου:
«Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία : Δημιουργικότητα, Καινοτομία και Διάχυση Καλών Πρακτικών»

Το συνέδριο απευθύνεται καταρχήν στους εκπαιδευτικούς και τα στελέχη της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που υπηρετούν ή έχουν ευθύνη για τα Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία. Προσβλέπει στη συμμετοχή των εκπαιδευτικών των Πειραματικών και Πρότυπων Σχολείων, των εκπαιδευτικών που επιμένουν να ενημερώνονται, να δοκιμάζουν και να ανανεώνουν τις διδακτικές τους πρακτικές, των πανεπιστημιακών και των ερευνητών του χώρου των Επιστημών της Εκπαίδευσης που έχουν έργο και ενδιαφέρον στην περιοχή αυτή καθώς και φοιτητών/τριών οι οποίοι/ες πραγματοποιούν πρακτική άσκηση στα Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία.

Σε επόμενη ανακοίνωση θα γνωστοποιηθούν οι θεματικοί άξονες, οι οδηγίες για τη συγγραφή εργασιών καθώς και τα οργανωτικά ζητήματα.

Για τη Δ.Ε.Π.Π.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΨΥΛΛΟΣ

Σχετικά Άρθρα