ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (PESTALOZZI) "ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ" ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 2014

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (PESTALOZZI)" ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ" ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 2014

Αρ.Πρωτ. ΦΣΕ:3/21900/17-02-2014/ΥΠΑΙΘ

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ
Δ/ΝΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΤΜΗΜΑ Γ΄
ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ
Πληροφορίες: Ιωάννα Αποστόλου
e-mail: iapostolou(ΑΤ)minedu.gov.gr
Τηλέφωνα: 210 3443787
Fax: 210 344 2365

ΘΕΜΑ: Συνέδριο με τίτλο «Το επαγγελματικό προφίλ και ήθος των εκπαιδευτικών» 24-25 Απριλίου 2014, Συμβούλιο της Ευρώπης, Στρασβούργο
(Conference “The professional image and ethos of teachers, 24-25 April 2014, Council of Europe, Strasbourg)

Σας πληροφορούμε ότι το πρόγραμμα PESTALOZZI του Συμβουλίου της Ευρώπης και η Επιτροπή Παιδείας και Πολιτισμού του Συνεδρίου των Διεθνών Mη Kυβερνητικών Oργανισμών του Συμβουλίου της Ευρώπης καθώς και άλλοι συνεργαζόμενοι φορείς, θα διοργανώσουν στις 24 και 25 Απριλίου 2014 συνέδριο στο Στρασβούργο με τίτλο «Το επαγγελματικό προφίλ και ήθος των εκπαιδευτικών».

Το συνέδριο είναι ανοικτό σε εκπαιδευτικούς και φορείς χάραξης πολιτικής, καθώς και σε γονείς και στο ευρύτερο ενδιαφερόμενο κοινό. Δεν θα υπάρξει τέλος εγγραφής στο συνέδριο, ενώ τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής θα επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες. Οι διοργανωτές θα προσφέρουν επιχορηγήσεις για τις δαπάνες μετακίνησης και διαμονής για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση επιχορήγησης στην ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής για το συνέδριο). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κάλυψη εξόδων, θα πρέπει να απευθυνθείτε αποκλειστικά στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Για την εγγραφή σας καθώς και για αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα τους συνεδρίου παρακαλώ επισκεφθείτε τον εξής σύνδεσμο:

http://www.coe.int/t/dg4/education/pestalozzi/home/What/Conf_en.asp

Οι γλώσσες εργασίας του συνεδρίου θα είναι τα ΑΓΓΛΙΚΑ και τα ΓΑΛΛΙΚΑ.

Επισημαίνουμε ότι όλες οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά απευθείας στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση χωρίς κοινοποίηση στην υπηρεσία μας.

Η ΑΝ. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΑΘΗΝΑ ΠΛΕΣΣΑ - ΠΑΠΑΔΑΚΗ


Εκτύπωση