edu.klimaka.gr

Διαγωνισμοί Ποίησης και Διηγήματος Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών 2021

ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ 2021-2022

Αρ.Πρωτ.Φ15/24536/Δ2/03-03-2022/ΥΠΑΙΘ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π/ΘΜΙΑΣ, Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ
Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΤΜΗΜΑΤΑ Β
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ Β
Email : spoudonde(ΣΤΟ)minedu.gov.gr
Πληροφορίες : Παπαβρόντος Β. (Π.Ε.)
Βάρλα Ά. (Δ.Ε.)
Λαμπρίδου Κ. (Δ.Ε.)
Μαραγκού Ο. (Ε.Ε.)
Τηλέφωνο : 210-34.42.249 (Π.Ε.)
: 210-34.43.272 (Δ.Ε.)
: 210-34.42.357 (Δ.Ε.)
: 210-34.42.212 (Ε.Ε.)

ΘΕΜΑ: Ματαίωση διεξαγωγής Μαθητικού Διαγωνισμού με τίτλο: «8ος Πανελλήνιος και Παγκύπριος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Ποίησης-Διηγήματος για Παιδιά και Εφήβους της ‘Ενωσης Ελλήνων Λογοτεχνών Σχολικού Έτους 2021-2022» για μαθητές/τριες δημοσίων και ιδιωτικών σχολικών μονάδων Π.Ε. και Δ.Ε. της Ελλάδας, της Κύπρου και του Απόδημου Ελληνισμού– σχ. έτος 2021-2022.
Σχετικό έγγραφο: το με αρ. πρ. 21396/Δ2/24-02-2022 εισερχόμενο έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Σε συνέχεια των με αρ.πρ. Φ15/149419/Δ2/19-11-2021 και Φ15/19439/Δ2/21-02-2022 εγγράφων του Υ.ΠΑΙ.Θ. αναφορικά με τη διεξαγωγή και παράταση του 8ου Πανελληνίου και Παγκύπριου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Ποίησης-Διηγήματος για Παιδιά και Εφήβους της ‘Ενωσης Ελλήνων Λογοτεχνών Σχολικού Έτους 2021-2022» για μαθητές/τριες δημοσίων και ιδιωτικών σχολικών μονάδων Π.Ε. και Δ.Ε. της Ελλάδας, της Κύπρου και του Απόδημου Ελληνισμού, σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το με αρ.πρ.94Α/23-02-2022 έγγραφο της ανωτέρω Ένωσης, λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του Covid-19,των περιοριστικών μέτρων και σοβαρών προβλημάτων κι εμποδίων που συνεχίζονται στην Ελληνική και παγκόσμια κοινωνία, η ‘Ενωση αδυνατεί να πραγματοποιήσει τον εν λόγω Διαγωνισμό για το σχολικό έτος 2021-22, ο οποίος ματαιώνεται οριστικώς για το έτος αυτό.

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΧΑΛΑΣ


Αρ.Πρωτ.Φ15/149419/Δ2/19-11-2021/ΥΠΑΙΘ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π/ΘΜΙΑΣ, Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ
Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΤΜΗΜΑΤΑ Β΄
-----
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ Β΄
-----
Email : spoudonde(ΣΤΟ)minedu.gov.gr
Πληροφορίες : Παπαβρόντος Β. (Π.Ε.)
Βάρλα Ά. (Δ.Ε.)
Λαμπρίδου Κ. (Δ.Ε.)
Μαραγκού Ο. (Ε.Ε.)
Τηλέφωνο : 210-34.42.249 (Π.Ε.)
: 210-34.43.272 (Δ.Ε.)
: 210-34.42.357 (Δ.Ε.)
: 210-34.42.212 (Ε.Ε.)

ΘΕΜΑ: «8ος Πανελλήνιος και Παγκύπριος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Ποίησης-Διηγήματος για Παιδιά και Εφήβους της ‘Ενωσης Ελλήνων Λογοτεχνών Σχολικού Έτους 2021-2022» για μαθητές/τριες δημοσίων και ιδιωτικών σχολικών μονάδων Π.Ε. και Δ.Ε. της Ελλάδας, της Κύπρου και του Απόδημου Ελληνισμού– σχ. έτος 2021-2022.
Σχετικά έγγραφα: τα με αρ. πρ. 73878/Δ2 /23-06-2021 και 142705/Δ2/08-11-2021 εισερχόμενα έγγραφα του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Απαντώντας στην από 22-06-2021 αίτηση της κ. Πολυξένης Γιάχου, υπευθύνου επικοινωνίας της ‘Ενωσης Ελλήνων Λογοτεχνών, καθώς και τα συνημμένα αυτής, σε ηλεκτρονική μορφή, που αφορούν στην έγκριση διεξαγωγής του μαθητικού διαγωνισμού με τίτλο «8ος Πανελλήνιος και Παγκύπριος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Ποίησης-Διηγήματος για Παιδιά και Εφήβους της ‘Eνωσης Ελλήνων Λογοτεχνών Σχολικού Έτους 2021-2022», για μαθητές/τριες των Δ’, Ε’, Στ’ τάξεων του Δημοτικού, του Γυμνασίου και Λυκείου των δημόσιων και ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων της Ελλάδας, της Κύπρου και του Απόδημου Ελληνισμού που διοργανώνει η ‘Ενωση Ελλήνων Λογοτεχνών, σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το Απόσπασμα Πρακτικού 60/04-11-2021 του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π., εγκρίνεται η διοργάνωση και διεξαγωγή του εν λόγω Διαγωνισμού για το σχολικό έτος 2021-2022.

Ο εν λόγω διαγωνισμός, για το σχολικό έτος 2021-2022, θα πραγματοποιηθεί, εφόσον τηρηθούν απαρέγκλιτα οι οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ. και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για την προστασία από τον κορωνοϊό COVID – 19 και, επιπλέον, με τις εξής προϋποθέσεις :

  1. την προαιρετική συμμετοχή των μαθητών/τριών στον εν λόγω διαγωνισμό και τη σύμφωνη γνώμη της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων και Διδασκουσών,
  2. την ενυπόγραφη συγκατάθεση των γονέων/κηδεμόνων των μαθητών/τριών για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό,
  3. την τήρηση του θεσμικού πλαισίου περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων/ουσών μαθητών/τριών, εκπαιδευτικών και γονέων/κηδεμόνων, βάσει της κείμενης νομοθεσίας,
  4. την πραγματοποίηση του διαγωνισμού εκτός ωρολογίου προγράμματος,
  5. να μην προκύπτει από τη δράση με οποιοδήποτε τρόπο άμεση διαφήμιση εταιριών/προϊόντων/φορέων/υπηρεσιών,
  6. τη δέσμευση των συντελεστών ότι θα αποστείλουν στο ΙΕΠ με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού τον πλήρη φάκελο αποτίμησης της δράσης,
  7. τη δέσμευση των συντελεστών ότι στην περίπτωση έγκρισης του ανωτέρω υλικού από το Υ.ΠΑΙ.Θ., δεν θα πραγματοποιηθεί μελλοντική εμπορική του διάθεση με την αναφορά της συγκεκριμένης έγκρισης του Υ.ΠΑΙ.Θ.
  8. τα έργα των μαθητών θα υποβάλλονται προς κρίση μόνο στην αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης και δε θα εντάσσονται στον εκπαιδευτικό σχεδιασμό του σχολείου και στην εν γένει αξιολόγηση των μαθητών

Επισημαίνεται, με ιδιαίτερα εμφατικό τρόπο, ότι η υλοποίηση του προτεινόμενου εκπαιδευτικού σχεδιασμού ιεραρχείται ως δευτερεύουσας σημασίας, καθώς προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στην αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αντιμετώπιση των επιδημιολογικών κινδύνων και στη μείωση της πιθανότητας να εκτεθεί το εκπαιδευτικό προσωπικό και το μαθητικό δυναμικό των σχολείων σε επικίνδυνο ιικό φορτίο. Κατά συνέπεια, και ανεξάρτητα από την παιδαγωγική ή επιστημονική καταλληλότητα και εγκυρότητα του κάθε εγχειρήματος, οι διευθύνσεις των σχολείων έχουν την τελική αρμοδιότητα αναφορικά με την εφαρμογή του σχεδιασμού, λαμβάνοντας υπόψη τις σχετικές οδηγίες της πολιτείας και των υγειονομικών οργάνων για την αντιμετώπιση της επιδημικής κρίσης

Επισυνάπτεται η Προκήρυξη του εν λόγω διαγωνισμού με τις απαραίτητες πληροφορίες.

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΧΑΛΑ

 


ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ
ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
Ζωοδόχου Πηγής 2–4, 10678 Αθήνα
τηλ.- fax: 2103819571
Email: eel1930(ΣΤΟ)gmail.com
Ιστοσελίδa:ellineslogotexnes.gr

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020 -2021

Η Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών προκηρύσσει για το σχολικό έτος 2021-2022 τους παρακάτω Πανελλήνιους και Παγκύπριους Λογοτεχνικούς Διαγωνισμούς για Παιδιά και Εφήβους:

ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ:
Συμμετοχή με ένα (1) ποίημα, έμμετρο με ομοιοκαταληξία ή με ελεύθερο στίχο, έως είκοσι (20) στίχους για μαθητές Δημοτικού και έως τριάντα (30) στίχους για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, στην ελληνική γλώσσα.
Θα δοθούν Α΄, Β΄ και Γ΄ Βραβείο και Α΄, Β΄ και Γ΄ Έπαινος ανά κατηγορία (*1).

(*1) 1η κατηγορία : Δ΄- Ε΄- Στ΄ Δημοτικού, 2η κατηγορία: Γυμνάσιο, 3η κατηγορία: Λύκειο

ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ:
Συμμετοχή με ένα (1) διήγημα δακτυλογραφημένο σε σελίδα μεγέθους Α4, με γραμματοσειρά Times New Roman 12, διάστιχο 1,0 και περιθώρια κανονικά, στην ελληνική γλώσσα, έως δύο (2) σελίδες για μαθητές Δημοτικού, τρεις (3) σελίδες για μαθητές Γυμνασίου, και τέσσερις (4) σελίδες για μαθητές Λυκείου.
Θα δοθούν Α΄, Β΄ και Γ΄ Βραβείο και Α΄, Β΄ και Γ΄ Έπαινος ανά κατηγορία.

ΘΕΜΑ: Το θέμα των διαγωνισμών διηγήματος για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου είναι: «1922-2022 Εκατό χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή».
Για τις υπόλοιπες κατηγορίες του διαγωνισμού (Ποίηση Δημοτικού, Διήγημα Δημοτικού, Ποίηση Γυμνασίου, Ποίηση Λυκείου) το θέμα είναι ελεύθερο.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Τα έργα να είναι ανέκδοτα και αδημοσίευτα.

2. Στο πάνω δεξί μέρος του κειμένου να αναγράφεται το ψευδώνυμο και η τάξη του διαγωνιζόμενου (π.χ. Ρόζα - Τάξη: Ε΄ Δημοτικού). Πριν από την αποστολή το έργο να αποθηκεύεται σε μορφή pdf. Ως τίτλος του έργου να αναγράφεται το ψευδώνυμο του διαγωνιζόμενου.

3. Τα πραγματικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, σχολείο και εκπαιδευτικός τάξης) του διαγωνιζόμενου να γράφονται σε αρχείο word. Ως όνομα αρχείου να αναγράφεται το ψευδώνυμο του διαγωνιζόμενου.

4. Μαζί με τα έργα να αποστέλλεται υπεύθυνη δήλωση, υπογεγραμμένη από τον ασκούντα την επιμέλεια του μαθητή, ότι δέχεται ο μαθητής να συμμετέχει στο διαγωνισμό και να δημοσιευτεί το έργο του σε ηλεκτρονικό ή έντυπο μέσο, στην περίπτωση που θα διακριθεί, εφόσον η χρήση του έργου θα γίνει για εκπαιδευτικούς σκοπούς και ότι συμφωνεί με τους όρους της προκήρυξης. Η Υπεύθυνη δήλωση συμπληρώνεται, υπογράφεται, σκανάρεται και αποστέλλεται μαζί με τα υποβληθέντα έργα. (Υπόδειγμα υπεύθυνης δήλωσης έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας)

5. Τα έργα, τα πραγματικά στοιχεία και η υπεύθυνη δήλωση να αποσταλούν ανά κατηγορία στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

  • Έργα μαθητών Δημοτικού στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Έργα μαθητών Γυμνασίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Έργα μαθητών Λυκείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

6. Ως θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος να αναγράφεται το είδος και η κατηγορία του διαγωνισμού που συμμετέχει ο μαθητής (π.χ. Διαγωνισμός Ποίησης Λυκείου, Διαγωνισμός Διηγήματος Δημοτικού)

7. Η συμμετοχή των μαθητών στους διαγωνισμούς είναι προαιρετική και θα διεξαχθούν εκτός του ωρολογίου προγράμματος.

8. Ημερομηνία υποβολής έργων μέχρι 31 Μαρτίου 2022. Η συμμετοχή των μαθητών στους διαγωνισμούς είναι προαιρετική και θα διεξαχθούν εκτός του ωρολογίου προγράμματος.

9. Όσοι διακριθούν θα ενημερωθούν έγκαιρα τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

10. Η συμμετοχή στους διαγωνισμούς προϋποθέτει και την αποδοχή των όρων.

11. Η κρίση της Κριτικής Επιτροπής είναι αμετάκλητη.

12. Διευκρινίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν έσοδα για την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών ή για άλλον, από τα υποβληθέντα έργα (με εμπορία ή διαφήμιση κ.λπ.).

13. Η συμμετοχή των μαθητών στον διαγωνισμό δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους μαθητές ή το σχολείο

14. Ο φορέας διοργάνωσης αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία υλοποίησης του διαγωνισμού και θα διασφαλίσει τα προσωπικά δεδομένα και τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών.

15. Οι μαθητές που θα λάβουν μέρος στον Διαγωνισμό και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί θα κληθούν να συμπληρώσουν ερωτηματολόγιο αξιολόγησης του διαγωνισμού μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης και την απονομή τιμητικών διακρίσεων και διπλωμάτων συμμετοχής. Η συμπλήρωση των ερωτηματολογίων είναι προαιρετική.

16. H ημερομηνία, η ώρα και ο χώρος απονομής των τιμητικών διακρίσεων θα γνωστοποιηθούν το αργότερο μέχρι τις 20 Μαΐου 2022 μέσα από την ιστοσελίδα μας ellineslogotexnes.gr Σε περίπτωση που είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί εκδήλωση, «συμμορφούμενοι στις συστάσεις του Υπ. Υγείας περί αναβολής εκδηλώσεων στα πλαίσια των μέτρων πρόληψης της εξάπλωσης του Κορονοϊού», τα βραβεία θα σταλούν στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Τα σχολεία μπορούν να κάνουν ομαδικές αποστολές ανά κατηγορία και είδος (π.χ. στέλνουμε μόνο τα διηγήματα των τάξεων Δ΄- Ε΄- Στ΄ στο ίδιο μήνυμα, τα ποιήματα των ίδιων τάξεων στέλνονται σε διαφορετικό μήνυμα). Σε αυτή την περίπτωση τα πραγματικά στοιχεία όλων των μαθητών μπορούν να γράφονται σε διαβιβαστικό του σχολείου. Προσοχή!!! Το ονοματεπώνυμο του κάθε διαγωνιζόμενου μαθητή να γράφεται δίπλα από το ψευδώνυμο ( 1. Ρόζα – Μαρία Αργυροπούλου, 2. Αετός – Κώστας Αγγελόπουλος κ.λπ.).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τους διαγωνισμούς μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινώς με την Πολυξένη Γιάχου, Αντιπρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών κατά τις ώρες 10:00 π. μ.- 12:00 π. μ. στo τηλέφωνο 6949472787, με την Αγαπούλα Ευθυμιοπούλου, Μέλος του Δ. Σ. της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών κατά τις ώρες 6:00 μ. μ. - 8:00 μ. μ. στο τηλέφωνο 6974240926 ή στο email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Λευτέρης Τζόκας, Πρόεδρος ΕΕΛ – Λογοτέχνης
Δημήτρης Παπαδημητρίου, Κοσμήτορας ΕΕΛ – Συνταξιούχος δάσκαλος
Πολυξένη Γιάχου, Αντιπρόεδρος ΕΕΛ – Διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου
Απόστολος Φορλίδας, Γενικός Γραμματέας ΕΕΛ - Λογοτέχνης
Αγαπούλα Ευθυμιοπούλου Μέλος Δ. Σ. ΕΕΛ – Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Π. Ε.

ΜΕΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ
Καμπούρμαλη Ιωάννα, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Π. Ε.
Αγαπούλα Ευθυμιοπούλου , Μέλος Δ. Σ. ΕΕΛ. – Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Π. Ε.
Πολυξένη Γιάχου, Αντιπρόεδρος ΕΕΛ – Διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου
Μπαλινάκου Παναγιώτα, Διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου - Μέλος Ε.Ε.Λ
Δημήτρης Παπαδημητρίου, Κοσμήτορας ΕΕΛ Δάσκαλος
Κακαϊδής Νικόλαος, Φιλόλογος - Μέλος ΕΕΛ
Μαθιουδάκης Εμμανουήλ, Φιλόλογος - Μέλος ΕΕΛ
Μπαστιάνου Λεμονιά, Φιλόλογος - Μέλος ΕΕΛ
Παπαδιονυσίου Δέσποινα, Φιλόλογος- Μέλος ΕΕΛ
Πούλου Χρύσα , Φιλόλογος - Μέλος ΕΕΛ
Τζόκα - Ζήση Φρειδερίκη, Δασκάλα - Μέλος ΕΕΛ
Γκίκας Δημήτριος, Φιλόλογος.
Αλουμανή Κωνσταντίνα, Φιλόλογος.
Μπακλώρη Ευαγγελία, Φιλόλογος.
Μπαμπούση Λύδια , Φιλόλογος.
Παναγιωτοπούλου Μαρία, Φιλόλογος
Χατζηαλεξίου Αναστασία, Δασκάλα

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ Β. ΤΖΟΚΑΣ

Σχετικά Άρθρα