ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ "ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ"

Εκτύπωση  
Pin It

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ "ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ"

Αρ.Πρωτ.33892/Γ7/07-03-2014/ΥΠΑΙΘ

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ
Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ,
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
ΤΜΗΜΑ Δ΄ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Πληροφορίες: Πηνελόπη Σακκοπούλου
Τηλέφωνο: 210 344 3023
FAX: 210 344 3296

ΘΕΜΑ: Διαγωνισμός Ζωγραφικής με θέμα «Ζωγραφίζω τη Ρωσική Πρωτοπορία»
Σε απάντηση του: Αρ. Πρωτ. Υ.ΠΑΙ.Θ./ΚΠ/24877/Γ7/20-02-2014

Σας ενημερώνουμε ότι το Ρωσικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Προξενείου της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με το Κρατικό Μουσείο της Αγίας Πετρούπολης και το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης-Δωρεά Κωστάκη, διοργανώνει Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα «Ζωγραφίζω τη Ρωσική Πρωτοπορία».

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας και στόχος του είναι να γνωρίσουν οι μαθητές την συμβολή της ρωσικής κουλτούρας στην παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά.

Οι μαθητές καλούνται να δημιουργήσουν τα έργα τους σε χαρτί μεγέθους Α4, με ελεύθερη επιλογή υλικών (ξυλομπογιές, νερομπογιές, λαδοπαστέλ, κολάζ, λάδια, ακρυλικά και λοιπά πλην κιμωλίας). Σημειώνεται ότι τα έργα θα πρέπει να είναι πρωτότυπα και δεν θα πρέπει να υποβληθούν ζωγραφιές ή σχέδια που έχουν ήδη υποβληθεί σε άλλη δραστηριότητα ή διαγωνισμό.

Σε κάθε έργο θα πρέπει να αναγράφονται: τίτλος, ονοματεπώνυμο, σχολείο, τάξη, ηλικία του συμμετέχοντα μαθητή και ταχυδρομική δ/νση (οδός, αριθμός, Τ.Κ.) και τηλέφωνο του σχολείου.

Τα έργα θα αποσταλούν μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, εικόνα σε μορφή jpg ή από σκάνερ σε μορφή pdf και σε μέγεθος έως 1000 ΚΒ. Συνολικό επιθυμητό μέγεθος 5 ΜΒ, αποστολή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα προβληθεί σε ηλεκτρονική έκθεση του ιδρύματος Saint-Exupéry στη Μόσχα και στο Κέντρο Δημιουργίας για παιδιά και εφήβους «Γκαλάκτικα» στην Καλούγκα, πατρίδα της Ρωσικής Αστροναυτικής.

Οι νικητές (τρεις πρώτες θέσεις, τρεις δεύτερες θέσεις, τρεις τρίτες θέσεις) θα βραβευθούν με διπλώματα και βραβεία. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως 10 Μαΐου 2014.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο: 2310 277463, 2310 233897 (Υπεύθυνη του Διαγωνισμού: κα Ναταλία Σουπονίτσκαϊα)

Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε σχετικά τα σχολεία της αρμοδιότητάς σας.

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΞΥΛΟΚΟΤΑ

Pin It

Εκτύπωση