edu.klimaka.gr

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΑΔΙΠΠΔΕ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΗΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ-ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΑΔΙΠΠΔΕ)

Αρ.Πρωτ.Δ.Υ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΑΡΧΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
(Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση των θέσεων μελών του Συμβουλίου της Αρχής Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.

Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ. 4 εδ. α΄ του Ν. 4142/2013 (Φ.Ε.Κ. Α’ 83),
2. Την ανάγκη για πλήρωση των θέσεων μελών του Συμβουλίου της ανεξάρτητης διοικητικής αρχής με την επωνυμία Αρχή Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.)

Προκηρύσσει


Την πλήρωση με επιλογή των θέσεων μελών του Συμβουλίου της Αρχής με τετραετή θητεία, όπως αυτές προσδιορίζονται στο άρθρο 1, παρ. 4, εδ. α΄, περιπτώσεις γγ΄ έως και εε΄, και συγκεκριμένα των θέσεων για:

γγ) Δύο εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με βαθμό τουλάχιστον Β΄ και, εφόσον δεν υπάρχει, με βαθμό Γ΄, οι οποίοι είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος ή μεταπτυχιακού διπλώματος σε αντικείμενο συναφές με την αποστολή και τις δραστηριότητες της Αρχής.

δδ) Δύο εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με βαθμό τουλάχιστον Β΄ και, εφόσον δεν υπάρχει, με βαθμό Γ΄, οι οποίοι είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος ή μεταπτυχιακού διπλώματος σε αντικείμενο συναφές με την αποστολή και τις δραστηριότητες της Αρχής.

εε) Έναν καθηγητή πανεπιστημίου της χώρας ή της αλλοδαπής με εξειδίκευση στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών ή στην οργάνωση και διοίκηση της εκπαίδευσης ή στην παιδαγωγική επιστήμη.

Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος μαζί με βιογραφικό σημείωμα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά μέχρι την 21η Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 16.00 στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΗΛΙΑΣ Γ. ΜΑΤΣΑΓΓΟΥΡΑΣ

Σχετικά Άρθρα