ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΤΣΑΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΤΣΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ

Σχετ. : Φ.14/297/70773/Γ1/18-6-2009/ΥΠΕΠΘ

Σας γνωρίζουμε ότι εντός των προσεχών ημερών το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα επικοινωνήσει με τις Δ/νσεις & τα Γραφεία ΠΕ της χώρας προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την αποστολή σχολικών τσαντών με εκπαιδευτικό υλικό στους μαθητές της Α΄ τάξης όλων των Δημοσίων Δημοτικών Σχολείων.

Οι σχολικές τσάντες θα αποσταλούν στις Δ/νσεις και τα Γραφεία Π.Ε. της χώρας και ο αριθμός τους θα είναι ίσος με τον δηλωθέντα αριθμό των εγγραφέντων μαθητών στην Α΄ τάξη των Δημοτικών Σχολείων της αρμοδιότητας κάθε Δ/νσης/Γραφείου Π.Ε., προσαυξημένος κατά 5%, προκειμένου να καλυφθούν οι εκπρόθεσμες εγγραφές μαθητών.

Η αποστολή θα γίνει σε κιβώτια συσκευασίας των πέντε (5) σχολικών τσαντών.

Κάθε Σχολείο θα παραλαμβάνει αριθμό σχολικών τσαντών ίσο με τον δηλωθέντα αριθμό των εγγραφέντων μαθητών.

Οι επιπλέον σχολικές τσάντες (5%) θα παραμείνουν στις Δ/νσεις και τα Γραφεία Π.Ε. και θα διατεθούν στα Δημοτικά Σχολεία μόνο στην περίπτωση που υπάρχουν εκπρόθεσμες εγγραφές μαθητών.

Υπεύθυνοι για την τήρηση και παράδοση του πραγματικού αριθμού σχολικών τσαντών που αντιστοιχεί ανά Σχολείο είναι οι Δ/ντές Π.Ε. και οι Προϊστάμενοι των Γραφείων Π.Ε.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές Π.Ε. και οι Προϊστάμενοι Γραφείων Π.Ε. να ορίσουν υπεύθυνο για την παραλαβή του ανωτέρω υλικού, σε περίπτωση απουσίας τους και να ενημερώσουν άμεσα τους Δ/ντές των Δημοσίων Δημοτικών Σχολείων της αρμοδιότητάς τους, ώστε η παράδοση στα Σχολεία να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 4-9-2009.

Οι σχολικές τσάντες θα διανεμηθούν στους μαθητές της Α΄ τάξης στις 11-9-2009, ημέρα έναρξης των μαθημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα:
210-344 33 18 υπεύθυνη κ. Ρ. Φλώρου.
210- 61 40 710 κ.Βάσω Παπατσικουράκη & κ. Σάρα Μουρατίδου και 210- 55 52 700 κ. Δήμος Μελισουργάκης & κ. Γιάννης Ρεντούμης, υπεύθυνοι υλοποίησης του προγράμματος.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google+

Twitter

Προτεινόμενα

© 2007-2017 Klimaka.gr. All Rights Reserved.