edu.klimaka.gr

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Διακίνηση Βαθμολογίας ΕΠΑΛ

ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (ΕΠΑΛ) - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

Αρ.Πρωτ.Φ.151/97193/Α5/18-06-2015/ΥΠΟΠΑΙΘ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΠΡΟ-
ΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
ΤΜΗΜΑ Α
Πληροφορίες : Γ. Νταραγιάννης, Π. Κοραλή
Τηλέφωνο : 210-3442696, 210-3442693
FAX : 2103442077

ΘΕΜΑ: «Διακίνηση βαθμολογίας των Πανελλαδικών εξετάσεων υποψηφίων ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑ.Λ (Ομάδα Α΄) και υποψηφίων ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑ.Λ (Ομάδα Β’) στα μαθήματα ειδικότητας, έτους 2015»

Σε συνέχεια της με αριθμ. Φ.151/69078/A5/04.05.2015 (ΑΔΑ:61ΑΞ465ΦΘ3-2Ξ3) εγκυκλίου μας και ενόψει της ολοκλήρωσης της βαθμολόγησης των γραπτών δοκιμίων των υποψηφίων ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑ.Λ (Ομάδα Α’) και υποψηφίων ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑ.Λ (Ομάδα Β’) στα μαθήματα ειδικότητας και για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών που θα ακολουθήσουν, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

1) Ολόκληρη η διαδικασία της καταχώρισης των βαθμολογιών και των σχετικών ελέγχων στα Β.Κ. πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015.

2) Τα δέματα θα περιέχουν τα αποκόμματα και τις καταστάσεις «ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ», θα είναι πακεταρισμένα ανά Λύκειο και σε τελική συσκευασία ανά Διεύθυνση Δ.Ε. Τα τελικά δέματα δεν πρέπει να είναι βαρύτερα από 25 κιλά το καθένα, ώστε να μην θεωρούνται υπέρβαρα για τυχόν μεταφορά με αεροπλάνο. Σε κάθε τελική συσκευασία θα αναγράφεται η ακριβής ταχυδρομική διεύθυνση προορισμού, δηλαδή ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε…………, οδός…………… αριθμός ………..ΤΚ ……….

Γι αυτό το λόγο οι πρόεδροι των Β.Κ. πρέπει να έρθουν σε επαφή με τις αντίστοιχες Διευθύνσεις Δ.Ε. προορισμού για να εξακριβώσουν την ταχυδρομική διεύθυνση.

Όλα τα δέματα θα παραλαμβάνονται με voucher (Σ.Υ.Δ.Ε.Τ.Α.).

3) Η διακίνηση των καταστάσεων και των αποκομμάτων των γραπτών δοκιμίων των ΕΠΑ.Λ (Ομάδα Α’) και των μαθημάτων ειδικότητας ΕΠΑ.Λ (Ομάδα Β΄), καθώς επίσης και οι καταστάσεις και τα αποκόμματα όσων εξετάστηκαν προφορικά, ως άτομα με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, θα γίνει από τα τρία (3) Β.Κ. ταυτόχρονα προς τις Διευθύνσεις Δ.Ε., την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015 έως την 12.00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί, από τις υπηρεσίες ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ των ΕΛΤΑ, την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015 το πρωί (ώρες παραλαβής από 07.00 π.μ. έως 11 .00 πμ.). Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες ώρες καθυστέρησης στις νησιωτικές περιοχές.

Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις με τους βαθμούς που θα αποσταλούν στα ΕΠΑ.Λ θα περιέχουν τη βαθμολογία κάθε υποψηφίου, τα ονομαστικά του στοιχεία και τον κωδικό του χωρίς να περιέχουν τους κωδικούς των βαθμολογητών.

4) Οι Διευθυντές των ΕΠΑ.Λ, στους οποίους κοινοποιείται το έγγραφο αυτό, πρέπει, κατόπιν συνεννόησης με τους Διευθυντές των αντίστοιχων Διευθύνσεων Δ.Ε. που ανήκουν τα σχολεία, να παραλάβουν τα δέματα με τα αποκόμματα και τις καταστάσεις, προκειμένου την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015, οι βαθμολογίες να αναρτηθούν σε όλα τα ΕΠΑ.Λ περί τη 13:00 μ.μ. της ίδιας ημέρας, οπότε και θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.

5) Αμέσως μετά την παραλαβή των καταστάσεων και των αποκομμάτων οι Διευθυντές των ΕΠΑ.Λ και ένας εκπαιδευτικός από το σύλλογο διδασκόντων θα πρέπει να προβούν στον έλεγχο της ορθότητας, μεταξύ των στοιχείων των καταστάσεων και των αποκομμάτων, ώστε να ολοκληρωθεί ο σχετικός έλεγχος για την ανάρτηση της βαθμολογίας και την ενημέρωση των ενδιαφερομένων. Σε περίπτωση τυχόν διαφοράς και πριν την ανάρτηση, πρέπει να επικοινωνήσουν οπωσδήποτε με το οικείο Βαθμολογικό Κέντρο και τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. (τηλ. 210-3442709, 210-3443056) για τη σχετική διόρθωση.

Εφιστάται ιδιαίτερα η προσοχή να μην κοινοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο τα αποτελέσματα πριν από την επίσημη ανακοίνωσή τους.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ

Σχετικά Άρθρα