11ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΦΙΛΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ 2013

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

11ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΦΙΛΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ 2013

Αρ.Πρωτ.152065/Ι/03-12-2012/ΥΠΑΙΘΠΑ

ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ
Δ/ΝΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΚΠΑΙΕΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΤΜΗΜΑ Β΄
ΕΚΠΑΙΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ
Πληροφορίες: Στυλιανός Μωριάτης
Τηλέφωνο: 210 344 2476, 3438
FAX: 210 344 2476
Email: des-b-styl(ΑΤ)minedu.gov.gr

Θέμα: « Πρόσκληση μαθητών για συμμετοχή στο 11ο Δ ιεθνές Φεστιβάλ Σχολείων της Εθνικής Ένωσης Φίλων Ευρωπαϊκών και Ιταλικών Πάρκων »

Σας διαβιβάζουμε, για την ενημέρωσή σας, αντίγραφο της υπ. αρ. 151670/Ι/ 03-12-2012 προκήρυξης του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Σχολείων της Εθνικής Ένωσης Φίλων Ευρωπαϊκών και Ιταλικών Πάρκων [A.N.A.P.I.E. (ASSOCIAZIONE NAZIONALE AMICI PARCHI ITALIANI ed EUROPEI) το οποίο θα λάβει χώρα στο Campus ANAPIE "Service Center Arianna Club" - Lido del Sole - Rhodes Garganico (FG) – Ιταλία από 16 μέχρι 20 Απριλίου 2013 και αφορά την ανταλλαγή καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Η διοργάνωση και η πρόσκληση απευθύνονται σε διαφορετικές καλλιτεχνικές κατηγορίες σε καθεμία από τις οποίες συμμετέχουν διαφορετικές ηλικίες. Επισυνάπτονται πληροφορίες και οδηγίες υποβολής αιτήσεων συμμετοχής και παρακαλούμε για τις κατά την κρίση σας ενέργειες .

Ερωτήσεις σχετικές με την συμμετοχή στο Φεστιβάλ θα πρέπει να απευθύνονται στους διοργανωτές.

Πληροφορίες: Via U. Giordano, 14 – San Nicandro Garganico (FG) – Italy Tel /Fax: +39 0882 4716
36 www.anapie.it - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Υπενθυμίζουμε ότι ενδεχόμενη συμμετοχή θα πρέπει να γίνει αδαπάνως για τον κρατικό προϋπολογισμό.

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Pin It

Εκτύπωση