Πρόγραμμα "Περί Ανέμων και Υδάτων" Αστεροσκοπείου Αθηνών

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ" ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ

Αρ.Πρωτ.131633/Δ2/09-08-2016/ΥΠΠΕΘ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ
Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΔΙΕYΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΔΙΕYΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΤΜΗΜΑΤΑ Α
Πληροφορίες: Αν. Πασχαλίδου, Β. Πελώνη, Ι. Καπουτσής
Τηλέφωνο: 210-3443422, 210-3442229

ΘΕΜΑ: Έγκριση εκπαιδευτικού προγράμματος

Απαντώντας στο από 17-12-2015 αίτημά σας και λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (πράξη 23/30-06-2016 του Δ.Σ), σας γνωρίζουμε ότι:

Εγκρίνεται η διεξαγωγή του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο: «Περί ανέμων και υδάτων» για το σχολικό έτος 2016-2017 στις εγκαταστάσεις του Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Πεντέλη, στο πλαίσιο διδασκαλίας των Φυσικών Επιστημών με τις εξής προϋποθέσεις: Πριν από την έναρξη του προγράμματος να γίνει ενημέρωση του Διευθυντή και του συλλόγου διδασκόντων των σχολικών μονάδων σχετικά με τη διαδικασία διεξαγωγής του. Το πρόγραμμα να γίνει με τη σύμφωνη γνώμη τους. Η μετακίνηση των μαθητών να πραγματοποιείται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την κείμενη νομοθεσία. Να ληφθούν όλα τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα ώστε τα προτεινόμενα πειράματα να μην θέτουν σε κίνδυνο τους μαθητές.

Επισημαίνεται ότι το προτεινόμενο κόστος συμμετοχής αφορά αποκλειστικά επισκέψεις σχολείων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις του Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Πεντέλη».

Για περισσότερες πληροφορίες οι σχολικές μονάδες μπορούν να απευθύνονται στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΠΑΝΤΗΣ

Pin It

Εκτύπωση