Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης - Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας
Université Aristote de Thessalonique - Département de Langue et de Littérature Françaises

study4french

Ιστότοπος προετοιμασίας υποψηφίων Πανελλαδικών εξετάσεων για το ειδικό μάθημα της γαλλικής γλώσσας.
Μετά από την προτροπή του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων και του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για παροχή πρόσθετου ψηφιακού υλικού στους υποψήφιους  των Πανελλαδικών εξετάσεων, το Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, επανενεργοποίησε τον ιστότοπο study4french.

Ο ιστότοπος, αρχικά δημιουργήθηκε από τα Τμήματα Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αλλά δυστυχώς έχασε μεγάλο μέρος της λειτουργικότητάς του, όταν καταργήθηκε η χρήση Flash από όλους τους browsers, με αποτέλεσμα πολλές ασκήσεις να μην εκτελούνται καθόλου.

Σήμερα ο ιστότοπος επαναλειτουργεί, νέες ασκήσεις δημιουργούνται συνεχώς, μετατρέπονται στο πρότυπο HTML5 και  είναι  άμεσα διαθέσιμες.


Study4french - nouvelle application

Bientôt disponible
Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε   Ε Τ Ο Ι Μ Ο Ι 
H εφαρμογή μας είναι διαθέσιμη για χρήση με φορητές συσκευές.
Κατεβάστε την εφαρμογή και εξασκηθείτε.

Αφήστε μας σχόλια και κάντε like αν σας αρέσει.
disponible
disponible
Image

Τι είναι το Study4french

Ο ιστότοπος του Study4french αποτελεί μια νέα, αναμορφωμένη έκδοση του αντίστοιχου ιστότοπου που είχε δημιουργηθεί από τα Τμήματα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και λειτούργησε από το 2012-2018.
Είναι ένας χώρος παρουσίασης ψηφιοποιημένου υλικού, προσανατολισμένου αποκλειστικά για την προετοιμασία και την ενίσχυση των υποψηφίων των Πανελληνίων εξετάσεων στο ειδικό μάθημα της Γαλλικής Γλώσσας.
Image
Image

Σύντομο ιστορικό

Η αρχική δημιουργία του ιστοχώρου αποτέλεσε μια πρωτοβουλία των Τμημάτων Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το 2012.
Επιστημονική ομάδα είχε αναλάβει εθελοντικά την εκπόνηση δειγμάτων και την παρουσίασή τους σε ψηφιακή διαδραστική μορφή.

Σήμερα ο ιστότοπος ανασχεδιάζεται, με την βοήθεια φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με σκοπό να προσφέρει υλικό εξάσκησης στους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων που σκοπεύουν να δώσουν το ειδικό μάθημα της γαλλικής γλώσσας.

Image

Βράβευση

Ο ιστότοπός μας βραβεύτηκε για το 2012 με ειδική μνεία ενδιαφέροντος από την δράση Μάθηση 2.0 plus.
Image

Πληροφόρηση

Δείτε προσεκτικά τις πληροφορίες για τις 3 ενότητες της εξέτασης και μετά λύστε τις διαδραστικές ασκήσεις που υλοποιήσαμε.
Image

Εξάσκηση

Κάντε εξάσκηση με τις δραστηριότητες που αναπτύξαμε και διαπιστώστε το επίπεδο γλωσσομάθειάς σας.

ΝΕΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

0
Ασκήσεις Ενότητας A2
0
Ασκήσεις Ενότητας Β1
0
Ασκήσεις Ενότητας Β2
0
Ασκήσεις Ενότητας Β3

Un site de soutien scolaire
graduit et complet

Proposé par le Département de Langue et de Littérature Françaises, U. A. Th.

Άσκηση στον δικό σας χρόνο και ρυθμό

Περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας και βρείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που αναφέρονται στην εξέταση του ειδικού μαθήματος γαλλικής γλώσσας. Βρείτε θέματα προηγούμενων ετών, τις σωστές απαντήσεις τους και νέα θέματα για εξάσκηση.
Image

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Εργαστήριο Ψηφιακών Τεχνολογιών στη Διδακτική της Ξένης Γλώσσας και την Επικοινωνία, Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας, Α.Π.Θ.

ΒΡΕΙΤΕ

ΒΡΕΙΤΕ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

099227
Σήμερα
Εχθές
Τρέχουσα εβδομάδα
Προηγούμενη εβδομάδα
Τρέχων μήνας
Προηγούμενος μήνας
Όλες οι μέρες
158
50
438
98532
488
1973
99227

Διεύθυνση IP: 188.143.232.9
Sat, 07 Jan 2023 01:44:14 +0000