edu.klimaka.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 2011-2012

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 2011-2012

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ Iης ΤΑΞΕΩΣ
Ακαδημαϊκού Έτους 2011-2012

H ημερομηνία κατάταξης των επιτυχόντων στην ΣΣΕ είναι η 08 Σεπ 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 07:30 στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (Βάρη Αττικής).

1. Δικαιολογητικά Κατάταξης

Οι επιτυχόντες στη ΣΣΕ υποχρεούνται, την ημέρα κατάταξης, να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που αναγράφονται στο Παράρτημα «ΣΤ» (σελ. ΣΤ-4) της Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών - τριών, για το 1ο έτος στις Στρατιωτικές Σχολές (ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ) Ακαδ. Έτους 2011-2012 (Εγκύκλιος Διαταγή Υπ' αριθμ «24» του ΓΕΕΘΑ/Β ΚΛΑΔΟΣ/Β2).

Τα δικαιολογητικά αυτά, κατά κατηγορία, είναι τα παρακάτω :

α. Έλληνες που ΕΧΟΥΝ την Ελληνική Ιθαγένεια

- Απολυτήριο Λυκείου (κυρωμένο φωτ/φο).

- Υπεύθυνη Δήλωση νέου τύπου ότι δεν είναι γραμμένοι σε άλλο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή βεβαίωση διαγραφής, εφόσον είχαν εγγραφεί σε άλλο ΑΕΙ ή ΤΕΙ (η υπεύθυνη δήλωση υποβάλλεται μέχρι την ορκωμοσία).

Να φέρουν μαζί τους :

-Την αστυνομική τους ταυτότητα. -Τον εκλογικό τους αριθμό (όσοι έχουν). -Διαβατήριο (όσοι έχουν).

-Βιβλιάριο υγείας παιδικής ηλικίας (όσοι έχουν). -Τον αριθμό φορολογικού μητρώου (ΑΦΜ) (όσοι έχουν).

-Την βεβαίωση βαθμού πρόσβασης από Λύκειο αποφοίτησης. -Το Στρατολογικό Αριθμό (αριθμός στρατιωτικού μητρώου)(όσοι έχουν).

-Τον ΑΜΚΑ.

-Αντίγραφο της πρώτης σελίδας βιβλιαρίου οποιασδήποτε τράπεζας, όπου πρώτος δικαιούχος θα είναι ο επιτυχόν και θα φαίνεται ο αριθμός και ο IBAN.

Οι επιτυχόντες να προσκομίσουν, εφόσον κατέχουν, αντίγραφο πτυχίου ξένης γλώσσας (όχι απαραίτητα μεταφρασμένο), καθόσον και λοιπά δικαιολογητικά σπουδών (πτυχία υπολογιστών, αθλητικών δραστηριοτήτων κ.λ.π.)

β. Καταγόμενους από την αλλοδαπή που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ την Ελληνική Ιθαγένεια

- Το Απολυτήριο Λυκείου ( κυρωμένο φωτοαντίγραφο).

- Τα δικαιολογητικά που καθορίζονται στις παραγράφους 6 και 7 του Παραρτήματος «Ε» της Εγκυκλίου Προκήρυξης, τα οποία είναι :

٠ Βεβαίωση της Ελληνικής Προξενικής Αρχής της χώρας προελεύσεως των, με την οποία θα βεβαιούται ότι έχουν εκκινήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες, για την παραίτησή τους από την ιθαγένεια της χώρας αυτής.

٠ Οι υποψήφιοι της κατηγορίας αυτής θα πρέπει εντός τριών (3) μηνών, από την κατάταξή τους στη Σχολή, να έχουν παραιτηθεί της υπηκοότητας της χώρας από την οποία προέρχονται. Η παραίτηση των επιτυχόντων από την ιθαγένεια της χώρας προελεύσεώς των θα βεβαιούται με την προσκόμιση επισήμου κυβερνητικού εγγράφου της χώρας αυτής (ενν. της Χώρας προελεύσεως), θεωρημένου από την Ελληνική Προξενική Αρχή της χώρας προελεύσεως, από το οποίο θα προκύπτει η παραίτηση.

Οι επιτυχόντες να προσκομίσουν, εφόσον κατέχουν, αντίγραφο πτυχίου ξένης γλώσσας (όχι απαραίτητα μεταφρασμένο), καθόσον και λοιπά δικαιολογητικά σπουδών (πτυχία υπολογιστών, αθλητικών δραστηριοτήτων κ.λ.π.).

γ. Επιτυχόντες που Υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις

Τα αναφερόμενα στην παράγραφο 1α και επιπλέον πιστοποιητικό της Διευθύνσεως Προσωπικού του Κλάδου που υπηρετούν (Στρατός-Ναυτικό-Αεροπορία), στο οποίο θα φαίνονται ότι δεν έχουν παραπεμφθεί σε δίκη, με βούλευμα δικαστικού συμβουλίου στρατοδικείου, ή κοινού ποινικού δικαστηρίου ή με απευθείας κλήση Εισαγγελικής Αρχής για οποιαδήποτε από τα εγκλήματα που αναφέρονται στην υποπαράγραφο 8στ της Εγκυκλίου.

Οι επιτυχόντες να προσκομίσουν, εφόσον κατέχουν, αντίγραφο πτυχίου ξένης γλώσσας (όχι απαραίτητα μεταφρασμένο), καθόσον και λοιπά δικαιολογητικά σπουδών (πτυχία υπολογιστών, αθλητικών δραστηριοτήτων κ.λ.π.)

2. Ατομικά Είδη Επιτυχόντων

Η Σχολή θα χορηγήσει όλα τα απαραίτητα είδη διαβιώσεως, ενδύσεως και υποδήσεως, όπως στολές, φόρμες γυμναστικής, πιζάμες, σεντόνια, πετσέτες καθώς και μικρό αριθμό εσωρούχων και καλτσών. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα αγοράς διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης από το Κέντρο Ψυχαγωγίας και το Πρατήριο-Κυλικείο Ευελπίδων.

Επιπρόσθετα κατά την κατάταξη τους οι επιτυχόντες κατά την κρίση τους (για ατομικές ανάγκες) μπορούν να φέρουν μαζί τους τα παρακάτω:

- Μικρό χρηματικό ποσό για την κάλυψη τυχόν αναγκών τους, επιπλέον σας γνωρίζεται ότι στη Σχολή υπάρχει αυτόματο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ).

- Είδη ατομικής καθαριότητας (αν και διατίθενται από το Πρατήριο της Σχολής).

- Κινητό τηλέφωνο, ΧΩΡΙΣ δυνατότητα λήψεως φωτογραφιών-video και επιπλέον όσοι επιθυμούν τηλεκάρτες.

Οι επιτυχόντες δε χρειάζεται να φέρουν μαζί τους επιπλέον πολιτικά ρούχα.

Σχετικά Άρθρα