edu.klimaka.gr

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟ MICHIGAN, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΟΥΓΙΟΥΚΟΥ (Πτυχιούχοι Γεωπονίας - Δασολογίας ΑΠΘ)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟ MICHIGAN, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΟΥΓΙΟΥΚΟΥ
(Πτυχιούχοι Γεωπονίας - Δασολογίας ΑΠΘ)

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΧΟΛΗ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Θεσσαλονίκη, 28.03.2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαγωνισμού για τη χορήγηση
υποτροφίας του Καθηγητή
ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ι. ΒΟΥΓΙΟΥΚΟΥ

σε πτυχιούχους των Τμημάτων Γεωπονίας και Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος Α.Π.Θ.

Καλούνται οι πτυχιούχοι των Τμημάτων Γεωπονίας και Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό για χορήγηση υποτροφίας τριετούς διάρκειας του Καθηγητή ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ι. ΒΟΥΓΙΟΥΚΟΥ, για Μεταπτυχιακές Σπουδές και εκπόνηση Διδακτορικού Διπλώματος σε οποιαδήποτε ειδίκευση των Γεωπονικών και Δασολογικών Επιστημών που παρέχεται στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του MICHIGAN, να υποβάλλουν αίτηση στις Γραμματείες των Τμημάτων Γεωπονίας και Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος. Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν εντός ενός (1) μηνός από την ημερομηνία δημοσίευσης της προκήρυξης.

Προϋποθέσεις συμμετοχής
- ηλικία μέχρι 30 ετών
- βαθμός πτυχίου τουλάχιστο «λίαν καλώς» (8,00)
- πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
- καλή κατάσταση υγείας, πιστοποιούμενη από Δημόσιο Νοσοκομείο (υποβάλλεται μετά την επιλογή)
- εκπλήρωση ή νόμιμη απαλλαγή των στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Ο/Η υπότροφος υποχρεούται να επιστρέψει αμέσως μετά το πέρας της υποτροφίας στην Ελλάδα και να παραμείνει για χρονικό διάστημα τουλάχιστο διπλάσιο του συνολικού χρόνου της υποτροφίας, ασκώντας έργο που αντιστοιχεί στην ειδίκευση που απέκτησε. Σε αντίθετη περίπτωση, υποχρεούται να καταβάλει το συνολικό ποσό της υποτροφίας.

Ο έλεγχος προόδου των σπουδών του/της υποτρόφου πραγματοποιείται από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του MICHIGAN, το οποίο αναλαμβάνει να δεχθεί τον/την υποψήφιο/α που θα επιλεγεί για Μεταπτυχιακές Σπουδές σε συγκεκριμένο επιστημονικό κλάδο.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τις Γραμματείες των Τμημάτων Γεωπονίας και Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ., καθημερινά 12:00΄-13:00΄.

Η Επιτροπή Επιλογής Υποτρόφων
Απόστολος Αποστολίδης, Πρόεδρος του Τμήματος Γεωπονίας, αν. καθηγητής
Χρήστος Βλάχος, Πρόεδρος του Τμήματος Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος, καθηγητής
Κωνσταντίνος Μπιλιαδέρης, Καθηγητής Τμήματος Γεωπονίας


Σας γνωστοποιούμε ότι, η Κοσμητεία της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, στη συνεδρίασή της αριθμ. 9/22.05.2014, αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους πτυχιούχους των Τμημάτων Γεωπονίας και Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό για τη χορήγηση υποτροφίας τριετούς διάρκειας του Καθηγητή ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ι. ΒΟΥΓΙΟΥΚΟΥ για Μεταπτυχιακές Σπουδές και εκπόνηση Διδακτορικού Διπλώματος στο Πανεπιστήμιο του Michigan των ΗΠΑ, μέχρι τις 16.06.2014

Σχετικά Άρθρα