edu.klimaka.gr

Πίνακες Κατάταξης για Προσλήψεις Εκπαιδευτών σε ΙΕΚ ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) 2022-2023

ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΙΕΚ ΔΥΠΑ (πρώη ΙΕΚ ΟΑΕΔ) 2022-2023

ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
ΔΥΠΑ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Τμήμα Επικοινωνίας &
Δημοσίων Σχέσεων

Αθήνα, 09.09.2022

Οριστικοί πίνακες κατάταξης έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού για τα 31 ΙΕΚ της ΔΥΠΑ

Σήμερα, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022, αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες κατάταξης για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, για τα 31 Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), για το έτος κατάρτισης 2022-23.

Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν την κατάταξή τους με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης που υπέβαλαν στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ www.dypa.gov.gr

Στόχος των ΙΕΚ-ΔΥΠΑ είναι να παρέχουν ποιοτική αρχική επαγγελματική κατάρτιση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της οικονομίας και να εξασφαλίζουν στους καταρτιζόμενους τα ανάλογα προσόντα μέσω της παροχής επιστημονικών, τεχνικών, επαγγελματικών και πρακτικών γνώσεων, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να αναπτύξουν δεξιότητες που θα διευκολύνουν την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Η φοίτηση στα ΙΕΚ είναι διάρκειας πέντε συνολικά εξαμήνων, επιμερισμένη σε τέσσερα εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης συνολικής διάρκειας έως 1.200 διδακτικές ώρες ειδικότητας, σύμφωνα με τα συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών και σε ένα εξάμηνο Πρακτικής Άσκησης, συνολικής διάρκειας 960 ωρών. Τα ΙΕΚ-ΔΥΠΑ εξασφαλίζουν στους αποφοίτους Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας Επιπέδου 5.

Για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα ΙΕΚ-ΔΥΠΑ, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/iek-oaed-arkhiki-epaghghelmatiki-katartisi

 

Μετάβαση στην ανακοίνωση της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) με τους οριστικούς πίνακες κατάταξης εκπαιδευτών

 

Σχετικά Άρθρα