edu.klimaka.gr

Τροποποίηση αίτησης για μητρώο ΙΕΚ

Συμπληρωματική Πρόσκληση Ένταξης / Επικαιροποίησης στο Μητρώο Εκπαιδευτών ΙΕΚ 2021 2022

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΙΕΚ 2021-2022

Μαρούσι, 03-11-2021

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ,
ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
Διεύθυνση : Α. Παπανδρέου 37
Τ.Κ. – Πόλη: 151 80 Μαρούσι
Τηλέφωνα: 210 3442004, 2274, 2176, 2571, 2515

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νέοι υποψήφιοι εκπαιδευτές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση ένταξης στο Mητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Δ.Ι.Ε.Κ. Επίσης τα ήδη ενταγμένα στο Μητρώο μέλη έχουν τη δυνατότητα να επικαιροποιήσουν στοιχεία της αίτησή τους.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων ένταξης και επικαιροποίησης:
3 Νοεμβρίου 2021 έως και 26 Νοεμβρίου 2021.

Επισημαίνονται τα εξής:

1. Κατά τη συμπλήρωση της νέας αίτησης ένταξης/εγγραφής υποψηφίων εκπαιδευτών στο Μητρώο, καθώς και κατά την επικαιροποίηση αιτήσεων των ήδη ενταγμένων μελών του Μητρώου συνυποβάλλονται τα δικαιολογητικά που επιβεβαιώνουν τα δηλωθέντα στοιχεία, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ΄ αριθμ. Κ1/104717/10-08-2020 (Β’ 3393) Υπουργική Απόφαση.

2. Οι υποψήφιοι μπορούν να επεξεργάζονται την ηλεκτρονική αίτησή τους μέχρι την οριστική υποβολή της αίτησης. Μετά την οριστική υποβολή της νέας αίτησης ή επικαιροποίησης της αίτησης μελών του Μητρώου, καμία άλλη τροποποίηση δεν είναι δυνατή. Νέες αιτήσεις ένταξης καθώς και επικαιροποιήσεις αιτήσεων των ήδη ενταγμένων μελών του Μητρώου που δεν έχουν οριστικοποιηθεί δεν θα εξεταστούν.

3. Η αίτηση ένταξης/εγγραφής υποψηφίων εκπαιδευτών καθώς και επικαιροποιήσεις αιτήσεων των ήδη ενταγμένων μελών του Μητρώου υποβάλλονται αποκλειστικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα: mitrooiek.minedu.gov.gr.

4. Η αίτηση ένταξης/εγγραφής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του νόμου 1599/1986. Η ακρίβεια των στοιχείων που αναφέρονται στην αίτηση - δήλωση ελέγχεται με τα αρχεία άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4, Ν. 1599/1986).

5. Στοιχεία που δηλώνονται χωρίς επισυναπτόμενο το αντίστοιχο σχετικό δικαιολογητικό ή δεν εμπίπτουν στα προβλεπόμενα της ανωτέρω Υπουργικής Απόφασης δεν είναι αποδεκτά και δεν αξιολογούνται.

6. Σε περίπτωση που κατά τον διοικητικό έλεγχο διαπιστωθούν ψευδή ή αναληθή στοιχεία, η αίτηση απορρίπτεται συνολικά και επισύρει τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

7. Η ανακρίβεια δηλωμένων στοιχείων, κατόπιν ελέγχου γνησιότητας, επιφέρει τον αποκλεισμό του υποψηφίου και σε περίπτωση που αυτός έχει επιλεγεί, η επιλογή αυτή ανακαλείται.

8. Σε κάθε περίπτωση ο υποψήφιος φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την ακρίβεια και την ορθότητα των στοιχείων και δικαιολογητικών που επισυνάπτει

Όλα τα στοιχεία τα οποία συλλέγονται κατά την διάρκεια ένταξης/εγγραφής στο Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των Δ.Ι.Ε.Κ. θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό αυτό και τις διαδικασίες πρόσληψης και αμοιβής τους. Οι συμμετέχοντες στη διαδικασία που περιγράφεται στην παρούσα πρόσκληση με την υποβολή της αίτησης ένταξης στο Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης δηλώνουν υπεύθυνα ότι συναινούν στη συλλογή και στην επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων και στην περαιτέρω καταχώρησή τους για τους σκοπούς της παρούσας πρόσκλησης στο Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης κατά τα οριζόμενα στον Νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων GDPR.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  • Οδηγίες, για την συμπλήρωση νέας αίτησης είναι αναρτημένες στο πεδίο «ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ» καθώς και εντός της φόρμας υποβολής (στον τίτλο κάθε ενότητας) στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.
  • Οδηγίες για δημιουργία νέου λογαριασμού για υποβολή νέας αίτησης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι αναρτημένες στο πεδίο «ΒΟΗΘΕΙΑ» στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.
  • Τα ήδη ενταγμένα μέλη του Μητρώου εισέρχονται στην αίτησή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα με τους κωδικούς που είχαν ορίσει (όνομα χρήστη το e-mail τους).
  • Για υποστήριξη αποκλειστικά και μόνο στο: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Ερωτήματα που αποστέλλονται σε άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση δεν απαντώνται.

Σχετικά Άρθρα