edu.klimaka.gr

Αποτελέσματα Κλήρωσης Εισαγωγής Μαθητών σε Πειραματικά Σχολεία 2022

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 2022-2023

Διοικούσα Επιτροπή Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων
ΔΕΠΠΣ

Δελτίο Τύπου
17-05-2024

Αποτελέσματα κλήρωσης Πειραματικών Σχολείων 2024 ανά περιφέρεια και ανά σχολείο και απόδοση τυχαίων αριθμών για άρση των ισοβαθμιών σε Π.Σ. και Ε.Σ.

Μπορείτε να δείτε την απόδοση αριθμού προτεραιότητας όλων των υποψηφίων Πειραματικών (επιτυχόντων και επιλαχόντων) εδώ .

Μπορείτε να δείτε την απόδοση τυχαίου αριθμού σε κάθε υποψήφιο για Πρότυπο ή/και Εκκλησιαστικό σχολείο, για άρση των ισοβαθμιών εδώ

Μπορείτε να δείτε τους επιτυχόντες ανά σχολείο με αναφορά στον εξαψήφιο κωδικό του υποψηφίου, επιλέγοντας την περιφέρεια που ανήκει το σχολείο.

Μετάβαση στη σελίδα της ΔΕΠΠΣ με τα αποτελέσματα εισαγωγής στα Πειραματικά Σχολεία


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

17-05-24 Κλήρωση για την εισαγωγή μαθητών και μαθητριών σε πειραματικά σχολεία για το σχολικό έτος 2024-2025 

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ενημερώνει ότι η κλήρωση για την εισαγωγή μαθητών και μαθητριών σε πειραματικά σχολεία για το σχολικό έτος 2024-2025 θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου και ώρα 17:30, στο Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η διαδικασία πραγματοποιείται ηλεκτρονικά από την Επιτροπή Κλήρωσης των Πειραματικών Σχολείων, με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (Ι.Τ.Υ.Ε.) – Διόφαντος, παρουσία συμβολαιογράφου, μέσω κατάλληλου λογισμικού (ηλεκτρονική κληρωτίδα). Η κλήρωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά από την ΕΡΤ και από το κανάλι του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στο YouTube.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με τον ίδιο τρόπο θα λάβουν ένα τυχαίο μοναδικό Αριθμό Προτεραιότητας (Α.Π.Π.Σ.) οι υποψήφιοι για εισαγωγή σε Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία, προκειμένου να ρυθμιστούν οι ισοβαθμίες που ενδεχομένως προκύψουν από τις εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα για τα Πειραματικά Σχολεία και η απόδοση του Α.Π.Π.Σ. θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων, με αναφορά στον εξαψήφιο κωδικό κάθε υποψηφίου. Οι γονείς/κηδεμόνες των επιτυχόντων θα ενημερωθούν με SMS στο κινητό που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την κλήρωση κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

ΕΡΤ: http://footage.ert.gr/events/minedu.html

YouTube ΥΠΑΙΘΑ: https://www.youtube.com/watch?v=H3YrbkGOIlQ

ERTFLIX https://www.ertflix.gr/epg/audition/prg.404403-1730-e-klerose-gia-ten-eisagoge-sta-peiramatika-protupa-kai-ekklesiastika-skholeia

 


Ζωντανή μετάδοση κλήρωσης για την εισαγωγή σε Πειραματικά Σχολεία 2024

Διοικούσα Επιτροπή Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων
ΔΕΠΠΣ

Δελτίο Τύπου
17-05-2024

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την διαδικασία της κλήρωσης, για την εισαγωγή μαθητών και μαθητριών σε πειραματικά σχολεία την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 και ώρα 17:30 κάνοντας κλικ ΕΔΩή στο YouTube ΥΠΑΙΘΑ ΕΔΩ .

Οι γονείς/κηδεμόνες των επιτυχόντων θα ενημερωθούν με sms στο κινητό που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.

Με την ίδια κλήρωση οι υποψήφιοι για εισαγωγή σε Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία θα λάβουν ένα τυχαίο μοναδικό Αριθμό Προτεραιότητας (Α.Π.Π.Σ.) προκειμένου να ρυθμιστούν οι ισοβαθμίες που ενδεχομένως προκύψουν από τις εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα για τα Πειραματικά Σχολεία και η απόδοση του Α.Π.Π.Σ. θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Δ.Ε.Π.Π.Σ. με αναφορά στον εξαψήφιο κωδικό του υποψηφίου.

Η δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση διενεργείται από την Επιτροπή Κλήρωσης των Πειραματικών Σχολείων με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (Ι.Τ.Υ.Ε.) – Διόφαντος, παρουσία συμβολαιογράφου, μέσω κατάλληλου λογισμικού (ηλεκτρονική κληρωτίδα).

Σχετικά Άρθρα