edu.klimaka.gr

Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη Παιδαγωγικής Σχολής Α.Π.Θ.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Λειτουργία Ανταλλακτικής Βιβλιοθήκης στην Παιδαγωγική Σχολή | Εγκαίνια
Τετάρτη 10/2/2016, 11:30
Παιδαγωγική Σχολή, 1ος όροφος

Η Παιδαγωγική Σχολή, αναζητώντας τρόπους προώθησης της ανάγνωσης και της κοινωνικής αλληλεπίδρασης ανάμεσα στους φοιτητές και τις φοιτήτριες κυρίως, αλλά και σε όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, εγκαινιάζει τη λειτουργία μιας ανταλλακτικής βιβλιοθήκης στο κτήριό της, στον 1ο όροφο του Πύργου της Παιδαγωγικής Σχολής.

Η ανταλλακτική βιβλιοθήκη είναι μια ανοικτή, δημόσια, εναλλακτική βιβλιοθήκη, η οποία στηρίζεται στη συνεισφορά των ατόμων που την επισκέπτονται, χωρίς συνδρομή ή εγγραφή.

Η χρήση της είναι απλή: Αφήνεις ένα βιβλίο και παίρνεις ένα άλλο της αρεσκείας σου.

Η αρχική της συλλογή δημιουργήθηκε από προσφορές βιβλίων των μελών της Παιδαγωγικής Σχολής και παραδίδεται σε όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του Α.Π.Θ. αλλά και της Θεσσαλονίκης.

Τα εγκαίνιά της θα γίνουν την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, στις 11.30, στον 1ο όροφο του Πύργου, Θα είναι ανοικτή για το κοινό όλες τις εργάσιμες μέρες, κατά τις ώρες λειτουργίας της Σχολής: 9.00-21.00.

Ελάτε να ανταλλάξουμε βιβλία!

Ένα βιβλίο που δεν σου είναι απαραίτητο μπορεί να δώσει χαρά και να ανοίξει δρόμους σε έναν άλλον αναγνώστη, σε μία άλλη αναγνώστρια.

Υπεύθυνος επικοινωνίας: 

Αποστολίδου Βενετία, Professor (School of Primary Education)
neta(ΑΤ)eled.auth.gr
http://www.educ.auth.gr
Τ: 2310995094

Σχετικά Άρθρα