edu.klimaka.gr

Συνέδριο για τη Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας στο Σύγχρονο Σχολείο 2022

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» 2022

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ
2252 ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Αρ. Φακ.: Π.Ι. 7.7.01.28
Αρ. Τηλ.: 22402300
Αρ. Φαξ: 22480505
e-mail: info(ΣΤΟ)cyearn.pi.ac.cy

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Διαδικτυακό Συνέδριο: «Η Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας στο Σύγχρονο Σχολείο»

Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, διοργανώνει διήμερο συνέδριο, με θέμα: «Η Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας στο Σύγχρονο Σχολείο».

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά, στις 10 και 11 Φεβρουαρίου 2022 σε απογευματινό χρόνο, και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των σχολικών βαθμίδων, φοιτητές/φοιτήτριες, ερευνητές/ερευνήτριες, ακαδημαϊκούς κ.ά.

Το Συνέδριο εστιάζει σε ζητήματα διδακτικής και διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας στο σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον. Απώτερος στόχος του Συνεδρίου είναι η συζήτηση σχετικών προοπτικών και εφαρμογών, στον ευρύτερο ελληνόφωνο χώρο. Στο Συνέδριο έχουν προσκληθεί ομιλητές/ομιλήτριες από διαφορετικά συγκείμενα, με έργο συναφές με τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας.

Για το πρόγραμμα του Συνεδρίου και περισσότερες πληροφορίες (ομιλητές/ομιλήτριες, περιλήψεις κ.ά.), παρακαλείστε όπως επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου: https://bit.ly/didaskalia_ellinikis_glossas.

Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Συνέδριο και έχουν λογαριασμό στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (https://www.pi-eggrafes.ac.cy) χρειάζεται να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής στην κατηγορία «Ημερίδες-Συνέδρια». Υπενθυμίζεται ότι για τη διαδικασία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου είναι απαραίτητη η επικαιροποίηση των προσωπικών στοιχείων. Σχετικές οδηγίες μπορούν να εντοπιστούν στην ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου («Διαχείριση προφίλ»: https://myprofile.pi.ac.cy/). Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Συνέδριο και δεν έχουν λογαριασμό στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου χρειάζεται να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής στον σύνδεσμο: https://bit.ly/ellini-glossa-eggrafes

 

Οι εγγραφές στο Συνέδριο ξεκινούν στις 13 Ιανουαρίου 2022 και λήγουν στις 7 Φεβρουαρίου 2022. O σύνδεσμος για παρακολούθηση θα κοινοποιηθεί, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πριν την έναρξη του Συνεδρίου. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή θα είναι δωρεάν και ότι στους/στις συμμετέχοντες/συμμετέχουσες θα αποσταλεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Λειτουργό του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, δρα Σπύρο Σοφοκλέους (ηλ. διευθ.: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Σχετικά Άρθρα