edu.klimaka.gr

Διευθέτηση Ωραρίου Εκπαιδευτικών ΠΕ04 για Συναντήσεις με Συμβούλους / ΕΚΦΕ

ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΚΦΕ - ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

Αρ.Πρωτ.113244/Δ2/13-09-2021/ΥΠΑΙΘ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ
ΕΚΠ/ΣΗΣ & ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ
& Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ &
ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ Α΄
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ Β΄
Ταχ. Δ/νση: Α. Παπανδρέου 37
Τ.Κ. - Πόλη: 151 80 Μαρούσι
Ιστοσελίδα: http:// http.www.minedu.gov.gr/
Πληροφορίες: Ι. Ελευθερόπουλος (Γ/σια, ΓΕ.Λ.)
Γ. Σταματίου (ΕΠΑ.Λ.)
Τηλέφωνα: 210-3442225 (Γ/σια, ΓΕ.Λ.)
210-3443014 (ΕΠΑ.Λ.)
E-mail: elpinor(ΣΤΟ)minedu.gov.gr (Γ/σια, ΓΕ.Λ.)
gstamatiou(ΣΤΟ)minedu.gov.gr (ΕΠΑ.Λ.)

ΘΕΜΑ: «Επιμορφωτικές συναντήσεις των εκπαιδευτικών που θα διδάξουν τα μαθήματα Φυσικών Επιστημών στα Γυμνάσια, Γενικά Λύκεια (ΓΕ.Λ.) και Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑ.Λ.) κατά το σχολικό έτος 2021-2022»

Προκειμένου οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι/ες θα διδάξουν τα μαθήματα Φυσικών Επιστημών στα Γυμνάσια, ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. κατά το σχολικό έτος 2021-2022, να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις επιμορφωτικές συναντήσεις που θα διοργανώνονται από τους/τις Συντονιστές/στριες Εκπ/κού Έργου κλάδου ΠΕ04 και τα Εργαστηριακά Κέντρα Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.), παρακαλούνται οι Προϊστάμενοι/ες των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με τους/τις Συντονιστές/στριες Εκπ/κού Έργου κλάδου ΠΕ04, τους/τις Υπεύθυνους/ες των οικείων Ε.Κ.Φ.Ε. και τους/τις Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων να προγραμματίσουν τη διεξαγωγή των συναντήσεων.

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ
ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΧΑΛΑΣ


Αρ.Πρωτ.139120/Δ2/31-08-2018/ΥΠΠΕΘ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ

& Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ Α΄
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ  Β΄
Πληροφορίες: Ι. Ελευθερόπουλος (Γ/σια, ΓΕ.Λ.),    Ν. Ασμαργιανάκη (ΕΠΑ.Λ.)
Τηλέφωνα: 210-3442225 (Γ/σια, ΓΕ.Λ.)
210-3442034 (ΕΠΑ.Λ.)
E-mail: elpinor(ΣΤΟ)minedu.gov.gr (Γ/σια, ΓΕ.Λ.)
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΕΠΑ.Λ.)
Fax: 210-3443390 (Γ/σια, ΓΕ.Λ.)

ΘΕΜΑ: «Επιμορφωτικές συναντήσεις των εκπαιδευτικών που θα διδάξουν τα μαθήματα Φυσικών  Επιστημών στα Γυμνάσια, Γενικά Λύκεια (ΓΕ.Λ.) και Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑ.Λ.) κατά το σχολικό έτος 2016-2017»

Προκειμένου οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι θα διδάξουν τα μαθήματα Φυσικών Επιστημών στα Γυμνάσια, ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. κατά το σχολικό έτος 2016-2017, να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις επιμορφωτικές συναντήσεις που θα διοργανώνονται από τους/τις Σχολικούς/ές Συμβούλους κλάδου ΠΕ04 και τα Εργαστηριακά Κέντρα Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.), παρακαλούνται οι Προϊστάμενοι/ες των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με τους/τις Σχολικούς/ές Συμβούλους κλάδου ΠΕ04, τους/τις Υπεύθυνους/ες των οικείων Ε.Κ.Φ.Ε. και τους Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων να προγραμματίσουν τη διεξαγωγή των συναντήσεων.

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ
Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΜΠΑΡΛΑ

 

 


Αρ.Πρωτ.129604/Γ7/12-08-2014/ΥΠΑΙΘ

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ
Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΣΤ’ ΜΕΛΕΤΩΝ
e-mail: elpinor(ΑΤ)minedu.gov.gr
Πληροφορίες: Γ. Νικολακόπουλος
Τηλέφωνο: 210 344 3359

Θέμα: «Διευθέτηση ωραρίου των καθηγητών κλάδου ΠΕ04, ΠΕ12.10, ΠΕ12.08 και όσων διδάσκουν Φυσικές Επιστήμες σε σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για το σχολικό έτος 2014 – 15».

Παρακαλούνται οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους κλάδου ΠΕ04 και τους Υπευθύνους των Ε.Κ.Φ.Ε., να εισηγηθούν στους Διευθυντές των σχολείων αρμοδιότητάς τους μία μέρα την εβδομάδα, κατά την οποία, στο ωρολόγιο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του σχολείου, οι καθηγητές των κλάδων ΠΕ04, ΠΕ12.10 και ΠΕ12.08 που διδάσκουν Φυσικές Επιστήμες να έχουν μάθημα μέχρι δύο συνεχόμενες ώρες, τις πρώτες ή τις τελευταίες διδακτικές. Έτσι, θα διευκολύνονται οι εκπαιδευτικοί να παρακολουθούν τις επιμορφωτικές συναντήσεις που οργανώνουν τα Ε.Κ.Φ.Ε.

Ο χρόνος αυτός θα αξιοποιείται και από τους σχολικούς συμβούλους του κλάδου ΠΕ04, ώστε να μην προκαλείται απώλεια διδακτικών ωρών.

Παρακαλούμε για την άμεση ειδοποίηση των σχολείων ώστε να είναι εφικτή η έγκαιρη κατάρτιση του ωρολογίου προγράμματος.

Σημειώνεται επίσης ότι οργανωτικοί λόγοι επιβάλλουν, η παραπάνω ημέρα να μην είναι ίδια για όλα τα σχολεία σε διευθύνσεις με μεγάλο αριθμό σχολικών μονάδων, ώστε οι υπεύθυνοι των Ε.Κ.Φ.Ε. να διευκολύνονται στις μετακινήσεις και στον προγραμματισμό της υποστηρικτικής δράσης τους.

Τα Ε.Κ.Φ.Ε. οφείλουν να κοινοποιήσουν στο Τμήμα ΣΤ' Μελετών της Δ/νσης ΣΕΠΕΔ σχετικά στοιχεία.

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΞΥΛΟΚΟΤΑ

Σχετικά Άρθρα