edu.klimaka.gr

Αιτήσεις Εισαγωγής στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 2019 2020

Open University of Cyprus

03/04/2019
Μέχρι τις 6 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020

Η 6η Μαΐου 2019 είναι η τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για εισδοχή στα εξ αποστάσεως προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) για το προσεχές ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Αιτήσεις υποβάλλονται για 4 προπτυχιακά και 20 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα, τα οποία διερευνούν τόσο τις κλασσικές σπουδές όσο και σύγχρονους κλάδους αιχμής, με άμεσο αντίκρισμα στην αγορά εργασίας. Το ΑΠΚΥ δέχεται, επίσης, αιτήσεις από υποψήφιους διδάκτορες σε εύρος επιστημονικών πεδίων.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι δημόσιο Πανεπιστήμιο και το μοναδικό στην Κύπρο που οργανώνει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά εξ αποστάσεως. Μεκαινοτόμες τεχνολογίες τηλεκπαίδευσης και με τη συνεχή υποστήριξη των φοιτητών από εγνωσμένου κύρους ακαδημαϊκό προσωπικό το ΑΠΚΥ προσφέρει την ευκαιρία και τη δυνατότητα σε όλους όσοι το επιθυμούν, στον δικό τους χώρο και χρόνο, χωρίς περιορισμούς, να αποκτήσουν έναν αξιόπιστο τίτλο σπουδών, εφόδιο για προσωπική, επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη. Πέρα από ολοκληρωμένους κύκλους σπουδών, προσφέρει το ΑΠΚΥ και προγράμματα κατάρτισης και δια βίου μάθησης με στόχο την επιμόρφωση και (επανα)κατάρτιση των συμμετεχόντων.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα προσφερόμενα προγράμματα και την εκπαιδευτική μεθοδολογία είναι διαθέσιμες στο www.ouc.ac.cy. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι τις 6 Μαΐου 2019, μόνο ηλεκτρονικά, μέσω του ιστοχώρου του Πανεπιστημίου (ΕΔΩ) και για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο στο +357 22411600/711 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


Open University of Cyprus

21/12/2018
Έναρξη περιόδου υποβολής αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020

Με καταληκτική ημερομηνία την 6η Μαΐου 2019, άρχισε στις 20 Δεκεμβρίου 2018, η περίοδος υποβολής αιτήσεων για εισδοχή στα εξ αποστάσεως προπτυχιακάμεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) για το προσεχές ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Αιτήσεις υποβάλλονται για 4 προπτυχιακά, 20 μεταπτυχιακά και 12 διδακτορικά προγράμματα σπουδών (*), στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα, τα οποία διερευνούν τόσο τις κλασσικές σπουδές όσο και σύγχρονους κλάδους αιχμής, με άμεσο αντίκρισμα στην αγορά εργασίας. Το ΑΠΚΥ δέχεται, επίσης, αιτήσεις από υποψήφιους διδάκτορεςσε 12 επιστημονικά πεδία.

(*) Σημείωση: Οι αιτήσεις για τα διδακτορικά προγράμματα που προσφέρει η Σχολή Οικονομικών Επιστημών & Διοίκησης πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 3 Απριλίου 2019 και όχι μέχρι τις 6 Μαΐου, όπως για τα υπόλοιπα προγράμματα σπουδών.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι δημόσιο Πανεπιστήμιο και το μοναδικό στην Κύπρο που οργανώνει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά εξ αποστάσεως. Προσφέρει, έτσι, την ευκαιρία και τη δυνατότητα σε όλους όσοι το επιθυμούν, στον δικό τους χώρο και χρόνο, χωρίς περιορισμούς, να αποκτήσουν έναν αξιόπιστο τίτλο σπουδών, εφόδιο για προσωπική, επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη. Με καινοτόμες τεχνολογίες τηλεκπαίδευσης και με τη συνεχή υποστήριξη των φοιτητών από εγνωσμένου κύρους ακαδημαϊκό προσωπικό, το ΑΠΚΥ προσφέρει, πέρα από ολοκληρωμένους κύκλους σπουδών, και προγράμματα κατάρτισης και δια βίου μάθησηςμε στόχο την επιμόρφωση και (επανα)κατάρτιση των συμμετεχόντων.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα προγράμματα, την εκπαιδευτική μεθοδολογία και τη φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι διαθέσιμες στο www.ouc.ac.cy.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν:

  • να υποβάλουν την αίτησή τους, μόνο ηλεκτρονικά, στον σύνδεσμο: https://applications.ouc.ac.cy/admissions
  • να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ στο +357 22411600 / 711 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο admissions(ΣΤΟ)ouc.ac.cy

 


Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό

Διοίκηση Επιχειρήσεων

Αστυνομικές Σπουδές

Οικονομικά

Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών Επιπέδου Μάστερ

Γλώσσα Διδασκαλίας: Αγγλική

Business Administration (MBA)

Sustainable Energy Systems

Enterprise Risk Management

Cognitive Systems

Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνική

Διαχείριση και Προστασία Περιβάλλοντος

Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)

Τραπεζική και Χρηματοοικονομική

Διοίκηση Μονάδων Υγείας

Θεατρικές Σπουδές

Ελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία

Επικοινωνία και Nέα Δημοσιογραφία

Επιστήμες της Αγωγής

Πολιτική Υγείας και Σχεδιασμός Υπηρεσιών Υγείας

Πολιτιστική Πολιτική και Ανάπτυξη

Κοινωνικά Πληροφοριακά Συστήματα

Διοίκηση, Τεχνολογία και Ποιότητα

Συστήματα Ασύρματης Επικοινωνίας

Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση

Εφαρμοσμένη Πληροφορική της Υγείας & Τηλεϊατρική

Ασφάλεια Υπολογιστών και Δικτύων

Μεταπτυχιακά Προγράμματα Διδακτορικού Επιπέδου

Ασφάλεια Υπολογιστών και Δικτύων

Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Διαχείριση και Προστασία Περιβάλλοντος

Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία

Επιστήμες της Αγωγής

Θεατρικές Σπουδές

Κοινωνικά Πληροφοριακά Συστήματα

Πληροφοριακά και Επικοινωνιακά Συστήματα

Πολιτιστική Πολιτική και Ανάπτυξη

Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό

Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση

Σχετικά Άρθρα