edu.klimaka.gr

Θέσεις απασχόλησης Φοιτητών - Σπουδαστών στα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (ΕΛΠΕ)

Οι ικανότητες και οι φιλοδοξίες των νέων ανθρώπων είναι πηγή δύναμης για κάθε κοινωνία. Στον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ δίνουμε προτεραιότητα στη στήριξη της νέας γενιάς, παρέχοντας ευκαιρίες σε φοιτητές που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις και εργασιακή εμπειρία.

Στο πλαίσιο αυτό, συνεργαζόμαστε με Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, προσφέροντας θέσεις θερινής απασχόλησης και πρακτικής άσκησης σε φοιτητές και σπουδαστές.

Οι θέσεις απασχόλησης φοιτητών / σπουδαστών,   καθορίζονται ετησίως, σύμφωνα με τον προγραμματισμό των αναγκών του Ομίλου, στο πλαίσιο του εγκεκριμένου προϋπολογισμού και καλύπτονται μέσω της σχετικής Διαδικασίας Προγράμματος Απασχόλησης Φοιτητών – Σπουδαστών Α.Ε.Ι. / Α.Τ.Ε.Ι.

Το πρόγραμμα προσφέρει την ευκαιρία σε φοιτητές/ σπουδαστές να αποκτήσουν εμπειρία σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας. Οι ειδικότητες και οι θέσεις απασχόλησης ορίζονται ετησίως σύμφωνα με τις ανάγκες των Οργανωτικών Μονάδων του Ομίλου ΕΛΠΕ.

Οι ειδικότητες απασχόλησης για το 2015 είναι:

Ειδικότητες Α.Ε.Ι.

Ειδικότητες Α.Τ.Ε.Ι.

Χημικών Μηχανικών

Τεχνολογίας Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου

Μηχανολόγων Μηχανικών

Μηχανολογίας

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

Ηλεκτρολογίας

Μεταλλειολόγων Μηχανικών

Δομικών Έργων

Γεωλόγων (κατεύθυνσης πετρελαίου)

Τεχνολογίας Περιβάλλοντος / Αντιρρύπανσης

Χημικών

Διοίκησης Επιχειρήσεων

Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων

Πληροφορικής

Οικονομικών Επιστημών

Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας

Πληροφορικής

 

Οι αιτήσεις συμμετοχής διαφορετικών ειδικοτήτων πέρα των ανωτέρω, δε θα λαμβάνονται υπόψη στη διαδικασία αξιολόγησης.

Απασχόληση Φοιτητών Α.Ε.Ι.

Το Πρόγραμμα Απασχόλησης Φοιτητών Α.Ε.Ι. αφορά υποψήφιους οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το τρίτο έτος σε σχολές πενταετούς φοίτησης, ή υποψήφιους οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το δεύτερο έτος σε σχολές τετραετούς φοίτησης,  καθώς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.  Η περίοδος απασχόλησης περιλαμβάνει το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου. Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από 1η Απριλίου έως 10 Μαΐου.

Απασχόληση Σπουδαστών Α.Τ.Ε.Ι.

Το Πρόγραμμα Απασχόλησης Σπουδαστών Α.Τ.Ε.Ι. αφορά εξάμηνη απασχόληση, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής πρακτικής άσκησης του προγράμματος σπουδών τους και πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο:

  • 1η περίοδος: Απρίλιος - Σεπτέμβριος
  • 2η περίοδος: Οκτώβριος - Μάρτιος

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές, για την 1η περίοδο από 1η Ιανουαρίου έως 20 Φεβρουαρίου και για τη 2η περίοδο από 1η Ιουνίου έως 10 Ιουλίου.

Εφόσον επιλεγούν για συμμετοχή στο Πρόγραμμα, οι φοιτητές Α.Τ.Ε.Ι. οφείλουν να προσκομίσουν τις εξής δύο βεβαιώσεις, επικυρωμένες από τη Γραμματεία της Σχολής φοίτησης:

α) αναλυτική βαθμολογία επίδοσης όλων των εξαμήνων/ετών σπουδών

β) βεβαίωση πλήρωσης των προϋποθέσεων

Αιτήσεις Συμμετοχής

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο Πρόγραμμα Απασχόλησης, πρέπει να συμπληρώσουν υποχρεωτικά (*) την ηλεκτρονική Αίτηση Φοιτητή - Σπουδαστή Α.Ε.Ι. - Α.Τ.Ε.Ι.

Για υποβολή αίτησης, πατήστε εδώ: Αίτηση Φοιτητή - Σπουδαστή Α.Ε.Ι. - Α.Τ.Ε.Ι.

Πριν τη συμπλήρωση της αίτησης, θα πρέπει να διαβαστεί με προσοχή η ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ και οι ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

(*) Έγκυρες είναι οι δηλώσεις συμμετοχής που γίνονται με συμπλήρωση και αποστολή, σύμφωνα με τα ανωτέρω, της συγκεκριμένης αίτησης και μόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου - Τμήμα Οργάνωσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου, τηλ.: 210-7725204.

Πηγή: http://www.helpe.gr/Human-Resources/Program-Employment-of-Young-Graduates/

Σχετικά Άρθρα