Συλλογή Πλαστικών Καπακιών για Αναπηρικά Αμαξίδια

Εκτύπωση  
Pin It

ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ

Αρ.Πρωτ.5143/18-02-2019

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ
& ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 95Β ΤΚ.58100
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
τηλ:23820-81308
e-mail: syllogos12(ΣΤΟ)yahoo.gr

Κύριε/α Διευθυντά/ντρια

Ο Σύλλογος μας τα τελευταία 7 χρόνια συλλέγει πλαστικά καπάκια και δίνει καροτσάκια , σε άπορους συνανθρώπους μας, με την συλλογική προσπάθεια όλης της Ελλάδας, όπως Σχολεία, Δημόσιοι φορείς, Οργανισμοί, Σύλλογοι, Επιχειρήσεις και Ιδιώτες.

Με αυτή την επιστολή μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η προσπάθεια συνεχίζεται διότι τα αιτήματα είναι πάρα πολλά. Σας στέλνουμε ενημερωτικό του Συλλόγου και την αφίσα, και ευελπιστούμε και στην δική σας συμμετοχή, εάν και εφ΄ όσον δεν συμμετέχετε.

Στις περισσότερες περιοχές τις Ελλάδος υπάρχουν Μεταφορικές που Βοηθάνε αφιλοκερδώς και στηρίζουν την όλη προσπάθεια. Σας στέλνουμε λίστα με τις Μεταφορικές που στηρίζουν το Σύλλογο μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Με τιμή

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Σιδεράς Λάζαρος


 Αρ.Πρωτ.4852/03-09-2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ
& ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 95Β ΤΚ.58100
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
τηλ:23820-81308
e-mail: syllogos12(ΣΤΟ)yahoo.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παράκληση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με κάθε αποστολή πλαστικών καπακίων να επικοινωνείτε μαζί μας είτε με το τηλέφωνο είτε με email για να έχουμε γνώση με ποια μεταφορική τα στείλατε και περίπου τον αριθμό κιβωτίων η σακιδίων. Στα δέματα να γράφετε τα στοιχεία του Συλλόγου μας και τα δικά σας. Αν είναι πολύ μακριά και γίνεται μεταφόρτωση να δηλώνετε ΜΕΤΜΠΑ Αθήνα η ΜΕΤΜΠΑ ΚΑΛΟΧΩΡΙ ανάλογα στην περιοχή που είστε.

Κάθε φορά καλά είναι να δίνετε στην μεταφορική μια επιστολή που να αναγράφεται η διεύθυνση σας, η ποσότητα και να παραδίδετε στο γραφείο της μεταφορικής και να ζητάτε να σταλεί στο σύλλογο μας. Αν δεν γίνεται αυτό να ξέρετε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την ποσότητα των καπακίων και από πού έχουν σταλεί.

Προσοχή όταν παραδίδετε τα καπάκια σε κάποιον να ενημερώνεστε πρώτα που θα τα πάνε γιατί χρησιμοποιούν σαν πρόσχημα τον Σύλλογο.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Με τιμή

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Σιδεράς Λάζαρος

 

 

Pin It

Εκτύπωση