edu.klimaka.gr

Αποτελέσματα Κλήρωσης για Επιμόρφωση στις ΤΠΕ επιπέδου Β2

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Β2 ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΙΣ ΤΠΕ

Επιμόρφωση Β2 επιπέδου ΤΠΕ: Αποτελέσματα Κλήρωσης Α’ Φάσης και Έναρξη Β’ Φάσης Υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής

Δημοσιεύθηκε : 26 Ιανουαρίου 2023

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης της Α’ φάσης υποβολής αιτήσεων για τα προγράμματα της 2ης περιόδου επιμόρφωσης Β2 επιπέδου ΤΠΕ ανακοινώθηκαν και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να ενημερωθούν σχετικά με το αποτέλεσμα της αίτησής τους, με χρήση των κωδικών τους, επιλέγοντας «Αίτηση Επιμόρφωσης -> Προβολή Αίτησης - Α Φάση» ή/και «Αίτηση Επιμόρφωσης -> Προβολή Αποτελεσμάτων Κλήρωσης» από το περιβάλλον του Πληροφοριακού Συστήματος (MIS) της Πράξης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://e-pimorfosi.cti.gr/mis.


Ταυτόχρονα, ξεκινά η Β’ φάση υποβολής και επικαιροποίησης αιτήσεων, με στόχο τη συμπλήρωση προγραμμάτων που δεν έλαβαν τον απαιτούμενο αριθμό αιτήσεων για να υλοποιηθούν.


Στο πλαίσιο αυτό από σήμερα Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, καλούνται:

  • οι εκπαιδευτικοί που δεν κληρώθηκαν ή είναι επιλαχόντες σε προγράμματα (ιδίως, εκείνοι που είναι σε θέσεις του καταλόγου επιλαχόντων με μικρή πιθανότητα επιλογής), καθώς και
  • άλλοι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί, όπως για παράδειγμα, όσοι δεν πρόλαβαν να υποβάλουν αίτηση κατά την Α' φάση,

έως και τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 στις 5:00 μ.μ., να ενημερωθούν για τα προγράμματα αυτά και να καταλάβουν (με σειρά χρονικής προτεραιότητας) μία από τις διαθέσιμες, κενές θέσεις, επικαιροποιώντας την αίτησή τους ή υποβάλλοντας νέα αίτηση.

Επισημαίνεται ότι, τα προγράμματα υλοποιούνται με το βάση το μεικτό μοντέλο επιμόρφωσης, ενώ στις περισσότερες συστάδες πολλά από τα διαθέσιμα προγράμματα που μπορούν να επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι στη φάση αυτή περιλαμβάνουν μόνο σύγχρονες εξ αποστάσεως συνεδρίες και ασύγχρονες εξ αποστάσεως δράσεις, που λαμβάνουν χώρα μέσω ειδικής πλατφόρμας. Στα προγράμματα αυτά (κατηγορίας IIb), οι επιμορφούμενοι θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα εξ αποστάσεως (από το χώρο τους, μέσω του υπολογιστή τους), χωρίς να χρειάζεται να μεταβαίνουν στο Κέντρο Στήριξης Επιμόρφωσης (ΚΣΕ), το οποίο μπορεί να βρίσκεται σε άλλη γεωγραφική περιοχή, οπουδήποτε στη Ελλάδα.

Οδηγίες για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας στη Β’ φάση, θα βρείτε ΕΔΩ (σελ 30, Ενότητα 6 "Αίτηση Επιμόρφωσης – Β’ Φάση").

Η υποβολή αίτησης συμμετοχής πραγματοποιείται ΕΔΩ.

Μετά την ολοκλήρωση της Β’ φάσης αιτήσεων επιμόρφωσης, με νεώτερη ανακοίνωση θα ενημερωθούν τα ΚΣΕ σχετικά με την υλοποίηση των προγραμμάτων που έχουν υποβάλει και τις απαραίτητες ενέργειες για την έναρξη των μαθημάτων (εγγραφές επιμορφούμενων κλπ.), καθώς επίσης και οι εκπαιδευτικοί σχετικά με τη συμμετοχή τους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Επιμόρφωση Β2 επιπέδου ΤΠΕ, τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τη διεξαγωγή των επιμορφωτικών προγραμμάτων, είναι διαθέσιμες ΕΔΩ.

Για τυχόν διευκρινίσεις που θα χρειαστείτε, μπορείτε να ανατρέξετε στις «Συχνές Ερωτήσεις» της παρούσας πύλης https://e-pimorfosi.cti.gr και συγκεκριμένα εδώ ή να χρησιμοποιήσετε το «Έντυπο Υποβολής Ερωτήματος» (επιλογή: «Υποστηρικτικές δομές» -> «Help Desk») για να υποβάλετε ηλεκτρονικά το ερώτημά σας στην Υπηρεσία Help Desk της Πράξης «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στην Διδακτική Πράξη (Επιμόρφωση Β’ επιπέδου Τ.Π.Ε.)/ Β’ κύκλος» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού – Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, ΕΣΠΑ 2014-2020) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Σχετικά Άρθρα